Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 13 mrt 2019

Bol.com device dagdeal: SteelSeries Arctics 7 draadloze gaming headset

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we extra scherp geprijsde SteelSeries Arctics 7 draadloze gaming headset gevonden bij Bol.com. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

SteelSeries Arctics 7 draadloze gaming headset

Mocht je gisteren helemaal onderste boven hebben gelegen van de gaming pc van de Aldi en ben je van plan die in huis te halen? Dan hoort daar natuurlijk ook een goede headset bij. Gedoe met draadjes tijdens het gamen? Daar hebben we in 2019 geen zin meer in natuurlijk! Scoor daarom alleen vandaag een hele goede draadloze gamingheadset voor een aangename prijs.

Draadloze gaming headset Bol.com

Draad is verleden tijd

Heerlijk onbezorgd gamen terwijl er geen draad tegen je kin aan tikt of tussen je armen terecht komt. Dat doe je met de SteelSeries Arctics 7 draadloze gaming headset. Deze gameheld is volgende de mannen van InsideGamer een top koop! De headset is van kwalitatief materiaal gemaakt en rust heerlijk op je hoofd. Daarnaast heeft de SteelSeries Acrtics 7 kraakhelder surround sounds geluid door haar S1 Speaker Drivers & unieke DTS:X 7.1.

Verder heeft de draadloze gaming headset een ingebouwde microfoon die gemakkelijk inklapbaar is en zo niet in de weg zit tijdens jouw potjes Black Ops! De headphone heeft een sterke batterij die 24 uur mee gaat en is ook nog eens aan te sluiten via een 3.5 mm jack!

Niet geschikt voor de XBOX One

Mocht je geen PC hebben om op te gamen maar lijkt deze koptelefoon je wel wat? Dan moeten we alleen de XBOX freaks teleur stellen. De draadloze gamekoning past eigenlijk op ieder game device behalve de XBOX One.

Alleen vandaag extra goedkoop

Mocht je deze degelijke draadloze gaming headset in huis willen halen? Dan moet je snel zijn! De headset is alleen vandaag extra goedkoop bij Bol.com! Je krijgt maar liefst 39% korting en betaald maar 109,- eurootjes! Wil je hem bestellen of wil je meer informatie over de specs? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Bol.com device dagdeal: SteelSeries Arctics 7 draadloze gaming headset
Sluiten