Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Game 26 februari 2019

Bol.com deal: je favoriete draadloze controllers nu extra scherp geprijsd

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we extra scherp geprijsde draadloze PS4 en Xbox One controllers gevonden bij Bol.com. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Draadloze controllers voor een prikkie

Je kent het wel. Je koopt je eerste Xbox One of Playstation 4 en je krijgt er maar één controller bij. Er even eentje bijkopen doe je ook niet zomaar aangezien die krengen best wel duur zijn. Maar ja uiteindelijk wil je ook een keer een potje FIFA 19 tegen je beste vriend of vriendin spelen. Koop daarom nu een extra draadloze controller voor een scherpe prijs bij Bol.com.

Draadloze controllers

PS4 dualshock of Xbox One draadloze controller

Natuurlijk weten wij ook wel dat een klassieke controller met draad altijd goedkoper is, maar dat is gewoon niet altijd even praktisch. Scoor daarom nu een extra draadloze gameheld voor een betere prijs. Verrijk je PS4 collectie met een extra Dualshock 4 V2 controller die nu maar liefst 12% korting heeft. Of scoor een extra Xbox One controller die maar liefst 25% korting heeft. Game voortaan samen met je vrienden voor een leuke prijs.

Lekkere korting

Je pakt nu dus extra korting op je favo draadloze controllers. De PS4 dualshock controller kost je nu maar 53.99,- eurootjes en de Xbox One controller kost je nu maar 45,- ekkies. Mooie prijzen toch? Meer informatie over de PS4 dualshock vind je hier en meer informatie over de Xbox One controller vind je hier.

Toevallig nog opzoek naar een nieuwe console? Je scoort bijvoorbeeld een Xbox One met Battlefield V extra goedkoop bij Bol.com. Meer informatie vind je hier.

Reageer op artikel:
Bol.com deal: je favoriete draadloze controllers nu extra scherp geprijsd
Sluiten