Marlon Labrie
Marlon Labrie Films & Series 23 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Gratis FIFA 20 bij Xbox One S tijdens ‘Bol 10-daagse’

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Ditmaal hebben we een goedkope Xbox One S deal gevonden waar je FIFA 20 gratis bij krijgt. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Bol bulk 10 daagse: Xbox One S bundel met gratis FIFA 20

Gamers en FIFA-liefhebbers opgelet: we hebben een hele dikke deal voor je gevonden waar je heel veel plezier aan gaat beleven. Bij Bol.com is het weer ‘Bulk 10-daagse’ en daar kun jij nu optimaal van profiteren. Je kunt het najaar extra goed beginnen met deze unieke Xbox deal van Bol.com; de diskloze Xbox One S in de aanbieding waar je veel extra’s gratis bij krijgt, waaronder FIFA 20.

In het pakket zit de diskloze/digitale Xbox One S met 1 Terabyte, een bijpassende controller en een maand Xbox Live. Om het allemaal nog leuker te maken, krijg je er drie games bij in de vorm van digitale codes. Dat zijn Forza Horizon 3, Sea of Thieves en Minecraft. Maar het draait natuurlijk allemaal om dat ene extraatje, FIFA 20. Ook van deze game krijg je een gratis gamecode, op de dag dat de voetbalgame verschijnt.

Xbox One S bundel met FIFA 20, gratis
Bron: EA Sports/Microsoft

Het laatste en misschien wel leukste aspect van de Xbox One S bundel is de prijs. Je betaalt namelijk maar 177 euro voor het hele pakket, inclusief FIFA 20. Een buitengewoon goede deal. Lijkt je de Xbox One S wel wat? Je koopt hem hier!

Johan Cruijff in Fifa 20

Johan Cruijff is ook weer beschikbaar in Fifa 20, maar volgens veel Nederlanders heeft hij een te lage rating. Lees hier meer over de petitie die daardoor is ontstaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Gratis FIFA 20 bij Xbox One S tijdens ‘Bol 10-daagse’
Sluiten