Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Stuff 21 mei 2019

Het is bulk 10-daagse bij Bol.com: check de Sonos PLAY 1

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Dit maal hebben we de Sonos PLAY 1 gevonden tijdens de ‘bulk 10-daagse’ bij Bol.com. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Bol.com bulk 10-daagse: Sonos PLAY 1 met korting

Je leest het goed, jij kan je woonkamer een puike hi-fi upgrade geven voor een lekker prijsje. Dit doe je dankzij de ‘bulk 10-daagse’ bij Bol.com, waardoor er weer van alles in de aanbieding is. Dit maal hebben wij de puike Sonos PLAY 1 boxen gevonden die jij voor een scherpe prijs in kan slaan.

Sonos PLAY 1

Stijlvol en compact

Goed geluid, dat is een must voor de moderne man. Je wil natuurlijk optimaal kunnen genieten van je favoriete plaatjes en daarnaast een goed feestje kunnen geven. Dat zit met de compacte en stijlvolle Sonos PLAY 1 wel goed. De Sonos PLAY 1 een exclusief design en kan je hem echt overal kwijt.

Een kleine krachtpatser

Het fijne aan de Sonos PLAY 1 is natuurlijk zijn geluid. Ondanks zijn compacte formaat komt er groots geluid uit de speaker. De Play 1 heeft namelijk twee ingebouwde luidsprekers die de hoge en lage tonen afzonderlijk van elkaar produceren. Dankzij deze ‘surround sound’ technologie geeft de Sonos Play 1 een helderheid die ongekend is in deze prijsklasse.

Sonos PLAY 1

Makkelijk in gebruik

Naast zijn design en prestaties is ook het gebruiksgemak van de Sonos PLAY 1 een pluspunt. Je bedient de PLAY 1 met de Sonos app waarmee je toegang hebt tot vele streamdiensten, radiozenders en je eigen muziek. Voor deze speaker heb je dus geen extra afstandsbediening nodig, je telefoon of tablet is genoeg.

Nu met lekkere korting

Mocht je nog op zoek zijn naar een extra speaker voor je woon-, badkamer of veranda? Dan is de Sonos PLAY 1 speaker een prima optie. Dat doe je nu extra voordelig dankzij de ‘bulk 10-daagse’. Hierdoor betaal je nu maar 177 euro voor de kleine krachtpatser. Een speaker die iedere euro meer dan waard is. Meer (bestel)informatie over de speaker vind je hier

Ben je helemaal gek van Sonos? Dan moet je onze review over de Sonos Beam ook zeker even lezen.

Reageer op artikel:
Het is bulk 10-daagse bij Bol.com: check de Sonos PLAY 1
Sluiten