Marlon Labrie
Marlon Labrie Hebbedingen 24 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

‘Bulk 10-daagse’ bij Bol: Sodastream pakket voor duurzaam bruiswater

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Ditmaal hebben we een sodastream pakket gevonden tijdens de ‘bulk 10-daagse’ bij Bol.com. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Bol.com Bulk 10-daagse: Sodastream voordeel pakket

Bruisend water, water met een bubbel of simpel gezegd een ‘Spa rood’. Wie drinkt het niet? Maar waarom zou je het alleen drinken als je uiteten bent? Dat kan ook gewoon lekker thuis. Nu kan je met flessen water gaan sjouwen, maar je kan het ook wat gemakkelijker en duurzamer doen. Dat doe je met Sodastream.

Puur gemak in een stijlvol jasje

Gesjouw met flessen bruisend water van de supermarkt kun je vergeten. Met de SodaStream Spirit krijgt jouw glas kraanwater op gemakkelijke wijze een goede toevoeging: bubbels. Door de meegeleverde 60L SodaStream CO2 cilinder maak jij eenvoudig bruiswater met één druk op de knop. Je vult de meegeleverde fles met water, plaatst die in het stijlvolle apparaat, drukt op de knop en klaar is Kees. In een mum van tijd heb je een verfrissend glas bruisend water. Citroentje erin en je bent er.

SodaStream Spirit

Waar je normaal alleen een houder, fles en CO2 cilinder bij krijgt doet Bol.com er een schepje bovenop. Bij dit pakket krijg je namelijk twee extra flessen cadeau. Je krijgt twee herbruikbare flessen van 1 liter en één van een halve liter. Zo heb je altijd een fles met bruiswater bij de hand. Of je nou aan het barbecueën bent of gewoon lekker op de bank Netflix aan het kijken bent.

Altijd bruiswater voor een prikkie

Met dit pakket haal je direct een goede basis in huis. Je krijgt de stijlvolle Sodastream spirit, drie herbruikbare flessen en een Sodastream CO2 cilinder. Tot en met 29 mei krijg je een fikse korting van maar liefst 48 procent op dit pakket. Je betaalt u 51,99 euro voor de bubbelmaker. De Sodastream bestellen doe je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
‘Bulk 10-daagse’ bij Bol: Sodastream pakket voor duurzaam bruiswater
Sluiten