Marlon Labrie
Marlon Labrie Hebbedingen 28 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

‘Bulk 10-daagse’ bij Bol: 4K smart TV van Samsung is onze editors pick

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Ditmaal hebben we een 4K smart tv van Samsung gevonden tijdens de ‘bulk 10-daagse’ bij Bol.com. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Bol.com Bulk 10-daagse: 4K Smart TV van Samsung

In 4K kwaliteit genieten van je favoriete film, serie of tv programma. Dat kan heel goed met deze betaalbare 4K Smart TV van Samsung die je tot en met 29 mei met een fikse korting op de kop tikt. Denk alvast vooruit en geniet optimaal van de Champions League finale, Tour de France en het WK vrouwenvoetbal.

Samsung smart tv

Maak van je woonkamer een kleine thuisbioscoop. De Samsung 4K TV heeft een puik formaat van 40″ (102 centimeter) waardoor je jouw ‘televisie-game’ een welverdiende upgrade geeft. De Samsung Smart TV heeft een strak design, is lekker slank en past daardoor in iedere woonkamer. Daarnaast hang je de tv gemakkelijk op en heeft hij een Clean Cable solution waardoor je de soms wat lelijke kabels gemakkelijk wegwerkt.

Uitmuntende beeldkwaliteit

Het draait uiteindelijk allemaal om de beeldkwaliteit van de Samsung UE40NU7192 (zoals die echt heet). Dat zit wel goed bij deze jongen. De beeldbuis heeft een 4K resolutie met HDR, wat inhoud dat zijn resolutie vier keer hoger is dan full HD. Je geniet dus optimaal van jouw favoriete series, films en programma’s.

Een betaalbare smart tv

Een ander fijn aspect van de beeldbuis is zijn prijs. Je betaalt tot en met 29 mei (dat is morgen al!) maar 359 euro voor de puike 4K smart tv. Je krijt dus onwijs veel televisie voor je geld. Interesse? Meer informatie vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
‘Bulk 10-daagse’ bij Bol: 4K smart TV van Samsung is onze editors pick
Sluiten