Marlon Labrie
Marlon Labrie Hebbedingen 23 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

‘Bulk 10-daagse’ bij Bol: de Marshal Acton speaker is onze editor’s pick

Groot of klein, wij houden van gadgets en het maakt ons in veler geval niet uit of het we het echt nodig hebben. Vaker dan niet hangt er een prijs aan die we moeilijk kunnen verantwoorden. Daarom is het fijn als iemand je wijst op de mooiste deals. Ditmaal hebben we de Marshall Acton speaker gevonden tijdens de ‘bulk 10-daagse’ bij Bol.com. Dit is de beste gadget en tech deal van de dag.

Bol.com ‘bulk 10-daagse’: Marshall Acton speaker

Dat wij bij Manners gek zijn op het audio merk Marshall was de scherpe lezer misschien al opgevallen. Maar ook vandaag gooien we weer wat liefde over het Britse audiomerk de wereld in. Jij scoort de zeer stijlvolle Marshall Acton bluetooth speaker nu namelijk met hoge korting tijdens de bulk 10-daagse bij Bol.com.

Marshall Acton, bulk 10-daagse, bol.com

Compact, stijlvol en goed geluid

De Marshall Acton speaker is jouw ideale partner voor in de woonkamer, keuken of een middagje in het park. Ondanks zijn compacte formaat (265 x 160 x 150 mm) heeft de Marshal Acton speaker een groots geluid. De stijlvolle speaker beschikt over een 30 watt subwoofer en twee speakers van ieder 10 watt, die een verrassende luisterervaring geven. Kraakhelder geluid in een gemakkelijk compact formaat. De Marshall Acton speaker ademt Rock & Roll dankzij de vintage behuizing, gouden tonen, grote knoppen en het iconische logo.

Wil je een eigen geluid creëren? Dat is geen probleem voor deze jongen. Je past het geluid gemakkelijk naar wens aan met de handige volume, bass en treble knoppen en zo maak je jouw gepersonaliseerde sound. Je verbindt gemakkelijk met de speaker door Bluetooth 4.0, maar daarnaast kun je ook muziek afspelen via de meegeleverde 3,5 millimeter jack kabel. Eigenlijk een wonder dat Bol.com deze speaker voor een prikkie wegdoet tijdens de bulk 10-daagse.

Marshall Acton

Fikse korting, just saying

Deze speaker is niet alleen een streling voor het oog, hij is ook fijn voor de portemonnee. Je betaalt dankzij de bulk 10-daagse maar 122,- voor deze dikke bluetooth speaker. Interesse? Meer verkoopinformatie vind je hier.

Toevallig nog op zoek naar een dikke koptelefoon? Ook die heeft Marshall. Meer informatie over de Marshall Monitor vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
‘Bulk 10-daagse’ bij Bol: de Marshal Acton speaker is onze editor’s pick
Sluiten