Marlon Labrie
Marlon Labrie Stijl 20 mei 2019

Het is ‘bulk 10-daagse’ bij Bol.com: 3 Hugo Boss parfums met korting

Een lekkere geur maakt de man. Het verbetert je stijl, je persoonlijke indruk en je komt een stuk professioneler over. Alleen is een goede parfum soms best een rib uit je lijf. Wij zijn de minsten niet en speuren iedere dag het internet af naar goede deals. Dit maal hebben we drie soorten Hugo Boss-parfum met korting bij Bol.com tijdens de zogeheten bulk 10-daagse.

Bol.com bulk 10-daagse: Hugo Boss parfum met korting

Je leest het goed, jij kan heel lekker geurtje scoren voor een fijne prijs. En nee, die korting wordt niet geroken door de vrouwen die je gaat veroveren. Het is de jaarlijkse bulk 10-daagse Bol.com, waardoor er weer van alles in de aanbieding is. Persoonlijk gaan wij voor deze drie soorten Hugo Boss parfum, waar niet zo vaak korting op zit. Het zijn drie bekende ‘Hugo’ geuren die je nu voor een lekker prijsje in kan slaan.

Hugo Boss parfum deals, bol.com, bulk-10-daagse

Hugo Boss Bottled

Om even met de deur in huis te vallen beginnen met de allerbekendste van het stel: Hugo Boss Bottled, de klassieker die bijna iedere man weleens in zijn badkamer heeft zien staan. Deze kruidige en houtachtige geur heeft een mysterieus karakter, waardoor hij ideaal is om in de avond te dragen. De geur heeft kruidige topnoten, fleurige hartnoten en houtige basisnoten. Een perfecte geur voor de stijlvolle en moderne man. Je scoort nu een fles van 100 milliliter voor maar 41,29 euro. De geur bestel je tijdens de bulk 10-daagse van Bol.com hier.

Hugo Boss Bottled Night

De tegenhanger van Hugo Boss Bottled is Hugo Boss Bottled Night. De perfecte geur voor een avondje stappen of een luxe etentje. Het jongere broertje van de Bottled is net als zijn oudere broer een houtachtige geur maar dan net iets subtieler. De geur heeft fleurige/houten topnoten, fleurige hartnoten en kruidige/houtige basistonen. Ook van deze geur scoor je een 100 milliliter fles voor maar 41,99 euro. De geur bestel je tijdens de bulk 10-daagse van Bol.com hier.

Hugo Boss Bottled Unlimited

We sluiten af met de jongste parfum uit de serie. De Bottled Unlimited kwam uit in 2014 en is de frisse baas uit de set. De Unlimited is een frissere geur en ideaal voor de moderne man. Hugo Boss omschrijft de geur als een ‘energieboost in een flesje’ en met zijn fleurige topnoten, fruitige hartnoten en houterige en kruidige basisnoten lijkt dat helemaal te kloppen. Uiteraard scoor je ook van deze geur een 100 milliliter fles en die kost je maar €41,79. De geur bestel je tijdens de bulk 10-daagse van Bol.com hier.

Lees in dit artikel hoe je de ideale parfum voor een zomerse dag vindt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het is ‘bulk 10-daagse’ bij Bol.com: 3 Hugo Boss parfums met korting
Sluiten