Alrik de Jong
Alrik de Jong Auto's & Motoren 11 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Bol dropt met deze Altec e-bike een elektrische fiets onder de 1.000 euro

Bij Bol.com kun je tegenwoordig ook terecht voor een betaalbare elektrische fiets. De Altec Sapphire e-bike kost je nog géén 1.000 euro. Scrol helemaal naar beneden voor de verkoopinformatie.

Fietsen is normaal gesproken al een prettige bezigheid, maar in tijden van social distancing is het pas echt een ticket voor vrijheid. Volgens de wetenschap is jouw fiets het beste vervoersmiddel tijdens een pandemie en maak daar gerust een elektrische fiets van.

Altec Sapphire e-bike bij Bol.com

Vorige deze week las je al over een nieuwe elektrische fiets van Lidl, die je voor 799 euro koopt. Maar voor net even iets meer euro’s heb je ook net iets meer stijl. De Altec Sapphire e-bike heeft een zwart stalen frame en roestbestendige aluminium velgen. De accu zit achterop, maar daar kijkt tegenwoordig niemand meer vreemd van op. Op deze tweewieler rijd je niet voor lul.

altec e-bike, elektrische fiets, 1000 euro, bol com
(Afbeelding: Altec)

Specificaties

Dan de belangrijkste specificaties. De Altec Sapphire e-bike van Bol.com beschikt over een Samsung Accu (36v/11Ah/400Wh) die volgeladen goed is voor een actieradius van 50 tot 80 kilometer. De 250W voorwielmotor is van Bafang. In vijf verschillende standen biedt die voorwielmotor trapondersteuning tot een snelheid van 25 kilometer per uur. Verder beschikt de elektrische fiets onder meer over Shimano-versnellingen en twee V-brake handremmen. Dankzij het Axa Solid Plus-slot met ART-keurmerk is de fiets veilig neer te zetten en te verzekeren tegen diefstal. Meer informatie vind je hier.

Elektrische fiets onder de 1.000 euro

Dan de beloofde verkoopinformatie. Je koopt de Altec Sapphire e-bike bij Bol.com voor 919 euro en dat is echt niet veel geld voor een elektrische fiets als deze. Daarbij krijg je ook nog eens twee jaar garantie. Ook heb je nog de keuze uit accessoires als een fietspomp en een telefoonhouder. Ook met die handigheden blijft de verkoopprijs onder de 1.000 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bol dropt met deze Altec e-bike een elektrische fiets onder de 1.000 euro
Sluiten