Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 27 jun 2019

Manners roadtrip: in de BMW X7 van Griekenland naar Bulgarije

En dan krijg je ineens een BMW X7 onder je kont geschoven voor een roadtrip van Thessaloniki (Griekenland) naar Sofia (Bulgarije). Maak kennis met de nieuwe parel van BMW.

BMW X7: groot, groter, grootst

De nieuwe BMW X7 is imposant. Wie de BMW X5 een grote auto vindt, valt steil achterover als hij de BMW X7 ziet rijden. De nieuwe parel uit de BMW collectie is groot en tegelijk ook elegant. De auto heeft een strak design, een set brute velgen, een enorme grill en een interieur dat overrompeld is met luxe opties en vette details.

Van Griekenland naar Bulgarije in een BMW X7

We beginnen onze roadtrip in het Griekse Thessaloniki, vanwaar we naar de Griekse badplaats Sani rijden om vanaf daar weer door te rijden naar Bansko in Bulgarije. Door middel van een prachtige route dwars door het Griekse gebergte kunnen we de imposante BMW X7 op de proef stellen. Na een enorm aantal heerlijke bochten die worden aangesneden in de sportmodus komen we aan in een idyllische jachthaven voor een wel verdiende lunch. Na die lunch wordt de tocht door gezet naar het mooie Bulgarije. Op de weg ernaartoe kunnen we de BMW X7 testen op een uitgestrekte snelweg. Geloof ons, je voelt de power onder de motorkap.

Eenmaal de Bulgaarse grens gepasseerd rijden we al snel de bergen in, ook deze ferme bergweggetjes worden uiterst gemakkelijk overmeesterd door de brute X7. Dankzij zijn perfecte wegligging, het comfort, de pure power en het hoge comfort is deze bolide perfect voor alle omstandigheden. Of je nu het afvalt verscheurt op de snelweg of comfortabel aan het cruisen bent over bergweggetjes, de BMW X7 is een verademing.

Een geweldig interieur met heerlijke details

Naast zijn indrukwekkende uitstraling kan natuurlijk ook het interieur van de luxueuze BMW X7 niet ontbreken. Met het innerlijk van de luxe SUV zit het wel goed. Ten eerste zit je als een god (zowel voor als achterin) op de heerlijke comfortabele lederen stoelen waarin prachtige stikseldetails zijn verwerkt, heeft de X7 een prachtig lederen stuur, een stijlvolle pook, glazen panoramadak, Harman Kardon geluidsset en een mediasysteem waar je ‘u’ tegen zegt en uiterst gemakkelijk te bedienen is.

Daarnaast heeft de X7 nog een paar mooie extra’s. Zo kan je iedere rijdmodus helemaal aanpassen naar jouw perfecte rijstijl en kan je de sportmodus nog sportiever maken. En als laatste kan je door middel van handgebaren het mediasysteem bedienen. Door te draaien kan je muziek harder zetten.

Om het af te maken heeft de BMW X7 bij de standaard uitvoering een kleine 265 pk onder de motorkap en kan hij daarmee een topsnelheid bereiken van 227, waar je geloof ons, zo op zit.

Geniet nog even mee van de BMW X7 met een paar prachtige foto’s die geschoten zijn tijdens de roadtip. Wil je meer lezen over de brute X7 klik dan hier.

Reageer op artikel:
Manners roadtrip: in de BMW X7 van Griekenland naar Bulgarije
Sluiten