Alrik de Jong
Alrik de Jong Auto's & Motoren 12 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

BMW onthult elektrische scooter met futuristisch design

BMW heeft een nieuwe elektrische scooter onthuld, die met zijn futuristische design zo in de game Cyberpunk 2077 past. Maak kennis met de Motorrad Definition CE 04.

In 2017 werd het concept voor het eerst geteased, nu is het model af en is er uit de doeken gedaan dat de elektrische scooter in 2021 in productie gaat. De uiteindelijke tweewieler ziet er iets anders dan de conceptversie uit 2017, maar veel verschil is er niet.

BMW Motorrad Definition CE 04

BMW Motorrad zegt in een statement het scootersegment opnieuw te willen definiëren en richt zich daarbij op duurzaam stadsvervoer. Specificaties en prijsgegevens van deze futuristische tweewieler zijn echter nog niet bekendgemaakt. De Motorrad Definition CE 04 is een elektrische scooter met een vernieuwend uiterlijk. De accu zit aan de onderkant, de elektromotor aan de achterkant. Dat zijn de feiten. Voor de rest moet je het vooralsnog doen met de foto’s en video’s.

De Motorrad Definition CE 04 is een opvolger van de BMW C Evolution. Deze elektrische scooter heeft een vermogen van 48 pk en een maximale actieradius van 160 kilometer. Volgens de motorbouwers uit München is de opvolger op alle fronten beter. Ook is er gewerkt aan een betere digitale connectie tussen de tweewieler en zijn bestuurder. Hoe dit er in de praktijk uitziet, moet nog uitwijzen. Blijf hier op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Betaalbaar en risicoloos een elektrische scooter rijden

De BMW Motorrad Definition CE 04 zal geen koopje worden en vermoedelijk komt de tweewieler pas in 2022 op de markt. Mocht je op korte termijn op zoek zijn naar een betaalbare elektrische scooter, check dan eens Blitss Windmill. Dit Nederlandse bedrijf biedt stijlvolle elektrische scooters waarop je risicoloos de straat op kunt, zonder een godsvermogen kwijt te zijn. Het design van deze scooters is klassiek, à la Vespa. Lees hier meer.

🚲 Check ook: Harley-Davidson presenteert zijn eerste e-bike

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
BMW onthult elektrische scooter met futuristisch design
Sluiten