Fotograaf schiet heerlijke fotoserie van rondborstige dames (NSFW)

Wij als redacteuren bij Manners hebben inmiddels al een behoorlijk aantal fraaie fotoshoots gezien met schaars (of amper) geklede vrouwen. Dat is nu eenmaal onderdeel van ons werk. Heel soms komen we dan een serie tegen die erbovenuit steekt. Een shoot uit de absolute buitencategorie. Dan ontdekken we een fotograaf die bewijst dat naaktfotografie alles behalve plat en schunnig is. Vandaag is zo’n dag, want dit is gewoon kunst.

Al meer dan twintig jaar loopt Igor Vorobey met een camera in zijn hand door het leven. In al die tijd heeft hij veel ervaring opgedaan en dat is te zien. Al zijn foto’s zijn uitdagend en tegelijkertijd stijlvol. Onlangs bewees hij zijn klasse opnieuw toen hij samen met een groep schaarsgeklede en vooral bloedmooie vrouwen door Barcelona liep.

Pure schoonheid

Tegenover Maxim laat Igor Vorobey weten waarom hij het liefste prachtige vrouwen fotografeert. Hij doet dit om zijn liefde en waardering voor het vrouwelijk lichaam te tonen. Wat hem het meeste aanspreekt zijn “de zachte, delicate rondingen, de voluptueuze zandloper vormen en de onweerstaanbare vrouwelijkheid.” Tja, daar valt geen spelt tussen te krijgen.

Kijk, nu kunnen we je nog veel meer vertellen over deze Russische fotograaf, maar daar zit je vast niet op te wachten. Een foto zegt meer dan duizend woorden en daarom is het nu tijd om over te gaan naar het gedeelte waarom je geklikt hebt. Je wil zien of deze NSFW foto’s wel echt zo fijn zijn als wij beweren. Nou, scroll maar naar beneden en ontdek dat we geen woord gelogen hebben. Enjoy.

Foto’s: Igor Vorobey

Meer NSFW

Wil je nog meer zien van deze prachtige NSFW shoot (natuurlijk wil je dat), klik dan hier. Nu je toch bezig bent, raden we je ook aan om hier of hier te klikken. Daar vind je namelijk twee shoots met de NSFW koningin: Marisa Papen.

Maxim

Reageer op artikel:
Fotograaf schiet heerlijke fotoserie van rondborstige dames (NSFW)
Sluiten