Jelle van Es
Jelle van Es Game 2 nov 2019

Blizzard kondigt de games Overwatch 2, Diablo 4 en meer aan

Tijdens de jaarlijkse Blizzcon heeft uitgever Blizzard een aantal grote games aangekondigd. Er waren al heel wat geruchten van te voren en die bleken uiteindelijk goed te kloppen. Zo werd onder andere Overwatch 2 onthuld.

De andere grote game was zonder twijfel Diablo 4. Ook komt er een nieuwe uitbreiding voor World of Warcraft en krijgt Hearthstone een nieuwe modus.

Overwatch 2 en meer op de Blizzcon

Laten we voor het gemak beginnen met Overwatch 2, het vervolg op één de populairste game van dit moment. Het lijkt echter een soort semi-vervolg te zijn die uit twee onderdelen bestaat. Ten eerste heb je een compleet nieuwe modus waarbij je het in een team van vier spelers opneemt tegen de computer in Story Missions. Hierin moet je goed samenwerken om op die manier een level te voltooien. Daarbij lijkt het er op dat helden waarmee je in een missie kunt strijden vast staan. Dit om op die manier het verhaal te laten volgen.

Overwatch 2 Announce Cinematic | “Zero Hour”

Stand together. When Null Sector attacks, Winston assembles a small strike team to fend off the invasion. But as hope begins to fade, the team must stand together to overcome the odds. Learn more: http://www.playoverwatch.com Like us on Facebook: http://www.facebook.com/playoverwatch Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/playoverwatch Join us on Instagram: https://www.instagram.com/playoverwatch

Daarnaast kent Overwatch 2 ook een versus-modus zoals in het eerste deel. De grap daarbij is dat het origineel alle player versus player-content krijgt die deel twee ook heeft. Zodoende is een upgrade niet noodzakelijk als je puur competitief wil gaan spelen. Vandaar dat het een soort semi-vervolg is.

De presentatie op de Blizzcon begon echter met de aankondiging van Diablo 4. Ook van dit game waren er van te voren al veel geruchten en werd nu dus onthuld. De game gaat iets duisterder en bloederiger zijn in vergelijking met zijn voorganger. Daarnaast lijkt het er op dat er meer content is die je uitnodigt om samen met vreemden het op te nemen tegen grote en sterke vijanden.

Diablo IV Announce Cinematic | By Three They Come

Diablo IV takes place many years after the events of Diablo III, after millions have been slaughtered by the actions of the High Heavens and Burning Hells alike. In the vacuum of power, a legendary name resurfaces. Follow us: http://www.twitter.com/Diablo Like us: http://www.facebook.com/Diablo Visit our site: http://www.diablo.com/

Met World of Warcraft: Shadowlands krijgen we een nieuwe uitbreiding voor de MMORPG. Het lijkt een uitbreiding te zijn die vooral nieuwe avonturen voorschotelt in plaats van dat het grote veranderingen met zich mee brengt. De game neemt je mee naar een nieuw groot gebied dat eigenlijk een soort hiernamaals is. En tot slot krijgt ook Hearthstone nieuwe content in de vorm van nieuwe kaartsets en een nieuwe modus genaamd Battlegrounds. Op Hearthstone na verschijnt alle andere content op zijn vroegst pas in 2020.

Reageer op artikel:
Blizzard kondigt de games Overwatch 2, Diablo 4 en meer aan
Sluiten