Betaalbaar en risicoloos een elektrische scooter rijden, het kan met Blitss

Steeds meer grote steden in Nederland doen hun uiterste best om vervuilende vervoersmiddelen te weren. Oude dieselauto’s moeten er al aan geloven, maar ook scooters en brommers staan steeds vaker op de verboden lijst. Zo zijn brommers en scooters uit 2010 of ouder al niet meer welkom binnen de bebouwde kom van Amsterdam. Daarom is nu hét moment om een elektrische scooter te overwegen en dankzij Blitss hoeft dat helemaal niet duur te zijn.

Nederland is echt een scooterland. Zeker in de grote steden heb je meer aan een tweewieler dan een auto. Toch lopen we achter als het gaat om elektrische scooters. Het zijn toch nog vooral de benzine scooters die hier door de straten razen. Dat kan ook anders en vooral een stuk duurzamer. Dat dacht ook voormalig hockeyinternational Seve van Ass. Hij wist te achterhalen wat voor veel mensen een drempel is om geen elektrische scooter te kopen en bedacht een oplossing.

Meer dan alleen een elektrische scooter

Zo ontstond Blitss. Een elektrisch mobiliteitsmerk dat meer doet dan alleen scooters verkopen. Het aanschaffen van de elektrische Blitss Windmill scooter is namelijk pas het begin. Wel een zeer goed begin, want de aankoopprijs is heel interessant. Zeker als je gaat kijken wat je daarvoor terugkrijgt. Stijlvol, comfortabel en van hoge kwaliteit. Blitss levert een hoogwaardige elektrische scooter voor een scherpe prijs en daar stop het niet.

Blitss

Voor veel mensen die op zoek zijn naar een elektrische scooter is namelijk niet de aankoopprijs het probleem. Het gaat meer om de angst nadat je er eentje gekocht hebt. Mocht er namelijk iets stuk gaan, dan zijn de reparatiekosten vaak hoog. Het vervangen van je accu kan bijvoorbeeld al gauw meer dan 1.000 euro kosten. Daarnaast is het ook nog eens moeilijk om iemand te vinden die gespecialiseerd is in het repareren van elektrische scooters. Niet iedereen vindt dat dit risico opweegt tegen de veel lagere kosten per kilometer.

Blitss Body & Hearth

Als je die angst kan wegnemen, heb je iets moois in handen en dat is dan ook precies wat Blitss doet met hun Body & Heart concept. Het body gedeelte is de scooter zelf. Deze pas je aan zoals jij hem wil en betaalt deze. Hij is dus helemaal van jou. Het Heart gedeelte komt daarna en is een abonnement dat je afsluit bij de aanschaf.

Met Hearth ben je gegarandeerd van een altijd werkende accu en service en garantie op alle onderdelen. Zo heb je altijd een werkende elektrische scooter voor de deur staan en hoef je geen angst meer te hebben voor hoge kosten. Voor een vast bedrag per maand ben je klaar. Rij je niet in de winter of ga je een maandje op wereldreis? Dan kun je het abonnement gewoon tijdelijk stop zetten. Scheelt weer in je portemonnee.

Betaalbaar en duurzaam

Hearth is dus fijn voor jezelf, maar ook voor de wereld. Elke accu wordt namelijk naar volle potentie benut. Oude accu’s worden zo veel mogelijk hergebruikt of gerecycled. Heart is dus niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook nog eens een duurzame keuze.

Dus mocht je interesse hebben in een elektrische scooter, maar durf je het nog niet aan? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen bij Blitss en te ontdekken waarom Body & Hearth ook voor jou de oplossing is.

Reageer op artikel:
Betaalbaar en risicoloos een elektrische scooter rijden, het kan met Blitss
Sluiten