Mitchell Rietveld
Mitchell Rietveld Auto's 31 okt 2016

Bliss Mobil tovert je truck om tot adventure-machine

Bliss Mobil heeft onafhankelijk reizen geherdefinieerd door met een nieuw concept te komen voor expeditievoertuigen. Ze hebben de ongeëvenaarde functies en voordelen van het containerconcept aangehouden, maar er truck-onafhankelijke modellen voor ontwikkeld. De Bliss Mobil heeft vijf modellen gecreëerd, die allen zo zijn ontworpen dat ze op elk soort vrachtwagen passen. Een creatie die hen waardig onderscheidt van de andere voertuigen op de markt.

De innovatieve, verplaatsbare container-stijl alles-in-een box is er in verschillende maten. Zo variëren ze van een – toch wel gigantische – 7 meter lang, waar je zo met 4-6 man in kunt, tot een compacte van 3,5 meter lang die ideaal is voor twee personen. Ze zijn daarnaast voorzien van behoorlijk luxe apparatuur, zoals een home-control systeem, een (motor)fiets/bagage drager, een buitenkeuken, een dakterras(je), zonnepanelen, accu’s, een vriezer, een douche, een wc en nog tal van andere dingen die de expeditie en het avontuur comfortabel maken.

6 Levenslessen van Harvey Specter uit Suits

Een leuke extra is dat je de containers zelf ook voor een deel kunt customizen, door bij je aankoop aan te geven / te selecteren wat je allemaal wél of juist niet wilt. Zo maak je hem toch weer een beetje eigen. Krijg jij je vrienden nog niet om? Hier een mooi artikel om hen te overtuigen die roadtrip nu toch eens te gaan maken. Het enige wat je nodig hebt is een maat met een vrachtwagentje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bliss Mobil tovert je truck om tot adventure-machine
Sluiten