Black Friday: de Sony WH-1000XM3 koop je nu met 49% korting

Gisteren was het Thanksgiving in Amerika, en dat betekent dat het vandaag Black Friday is. Eerstgenoemde feestdag vieren we hier niet, maar met alle kortingen een dag later doen de (web)winkels graag mee. Zo ook Bol.com en zij stunten er flink op los. Zo is één van de beste noise cancelling koptelefoons, de Sony WH-1000XM3, nu bijna de helft goedkoper.

Noise cancelling is een geweldige techniek. Met behulp van een microfoon kan deze koptelefoon het omgevingsgeluid en ruis opvangen. Deze wordt vervolgens geanalyseerd zodat er een tegengeluid gecreëerd kan worden. Wanneer je deze twee over elkaar heen legt, hoor je bijna niks meer. Zo wordt het omgevingsgeluid weggefilterd en geniet je nog meer van je muziek. Dit was ooit een hele exclusieve techniek, maar is inmiddels goed betaalbaar. Zeker op Black Friday.

Uitstekende Noice cancelling met stevige Black Friday-korting

Zo vind je de Sony WH-1000XM3 met bijna 50% Black Friday-korting bij Bol.com Dit is wat ons betreft één van de beste koptelefoons met noise cancelling. Het geluid klinkt, ook zonder kabel, helder en vol dankzij de aptX en Sony LDAC. Ook ondersteunt hij verschillende assistenten (Google Assistant en Alexa), heeft een lange batterijduur en is voorzien van een aantal handige features zoals de Snelle Aandacht-functie.

Sony Noise Cancelling koptelefoon Bol.com Black Friday
Profiteer nu van flinke Black Friday-korting. (Afbeelding: Sony)

Dit alles, plus de uitstekende noise cancelling, maakt de Sony WH-1000XM3 een fantastische koptelefoon. Daar hangt normaliter ook een prijskaartje aan. Je krijgt bij deze koptelefoon echt waar voor je geld, maar goedkoop is hij niet. Behalve vandaag dan. Bol.com geeft namelijk 49% Black Friday-korting. Nog nooit was deze noise cancelling koptelefoon zo goedkoop.

 

 

 

De opvolger van de Sony WH-1000XM3

Wil je het nieuwste van het nieuwste? Ga dan voor de Sony WH-1000XM4. Dit is de opvolger van de WH-1000XM3. Deze lijkt sterk op zijn voorganger, maar is op een paar punten weer net een beetje beter. Zo is de noise cancelling nog indrukwekkender en is ook de geluidskwaliteit verbeterd. Ook de WH-1000XM4 is op Black Friday in de aanbieding. Helaas gaat hier niet de helft van de prijs af, maar 10%. Deze aanbieding vind je hier.

Naast kopen is er overigens nog een optie. Een koptelefoon as a service noemen ze het bij Gerrard Street. De Nederlandse bedrijf maakt koptelefoons (ook met noise cancelling) die ze verhuren. Het voordeel hiervan is dat je zorgeloos kunt genieten. Gaat er iets stuk? Dan wordt dit meteen vervangen. Prettig voor jou, maar ook voor de wereld. Dit zorgt er namelijk voor dat er veel minder elektronica weggegooid wordt. Meer over deze unieke koptelefoons en de (lage) maandprijzen vind je hier.

Reageer op artikel:
Black Friday: de Sony WH-1000XM3 koop je nu met 49% korting
Sluiten