Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 24 nov 2020

Ook Nike zwicht voor Black Friday: deze sneakers koop je met korting

De Black Friday-sale bij Nike is los. Je krijgt, op een paar uitzonderingen na, 25% korting op alles. We lichten een paar vette sneakers uit.

Het enige wat je wel even moet doen, is voor het afrekenen de promotiecode SHINE2020 invoeren. De Black Friday-sale geldt tot en met 30 november. Check hier de voorwaarden.

1. Nike SB Heritage Vulc

nike sneakers, black friday deals, korting

Persoonlijk zijn we wel een beetje klaar met die grote lompe ‘dad sneakers’. De tegenpolen daarvan vind je in de skateboardlijn van Nike. Deze skateschoenen kosten normaal gesproken 69,95 euro en in de Black Friday-sale nog maar 52,46 euro.

2. Air Max 90

nike, black friday sale, sneakers, korting

Altijd al een paar Nike Air Max 90 willen hebben, maar vind je ze te duur? Dan is dit je kans om deze iconische sneakers eindelijk eens aan te schaffen. Het bovenstaande model kost je normaal gesproken 139,99 euro, maar nu krijg je 35 euro korting. Hier vind je meer kleurcombinaties en versies van dit model.

3. Nike Air Force 1 ’07 Craft

nike air force 1, korting

Helaas zijn de Gore-Tex modellen uitgesloten in de Black Friday-sale, maar op deze standaard versie van de Nike Air Force 1 krijg je wel korting. Normaal gesproken betaal je 199,99 euro, nu 30 euro minder. Snel bij zijn, want dit zijn hardlopers.

4. Air Max 97

air-max-97, black friday sale

De Air Max 97 behoort tot de top 5 meest verkochte Nike-sneakers ooit. Maar ja, die prijs hè. Normaal gesproken betaal je 179,99 euro. Tijdens de Black Friday-sale shop je ze voor 134,99 euro. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

5. Nike Air VaporMax 2020 FK MS

Nike Air VaporMax 2020 FK, sneakers, gerecyclede materialen, smoke grey

De VaporMax 2020 FK MS is gemaakt van gerecycled materiaal. Lees hier meer over de sneakers. Je krijgt 62,49 euro korting op een nieuwprijs van 249,99 euro. Niet slecht.

Meer sneakers met korting tijdens de Black Friday-sale

Het volledige aanbod aan sneakers met Black Friday-korting check je hier. Bepaalde modellen zijn uitgesloten van de actie, maar dat staat er duidelijk bij. Ook andere andere kledingitems vallen onder de actie.

👟 Check ook: Adidas en Baby Yoda bundelen ‘force’ voor heerlijke

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ook Nike zwicht voor Black Friday: deze sneakers koop je met korting
Sluiten