Jelle van Es
Jelle van Es Stuff 25 nov 2019

Black Friday: flinke korting op de beste noise cancelling koptelefoons

Een goede koptelefoon is min of meer een must wanneer je vaak op weg bent. In de trein genieten van je favoriete muziek, zonder dat je last hebt van het gewauwel om je heen. De Sony WH-1000XM3 en de Bose QuietComfort 35 II zijn op dit moment de beste keuzes. En met Black Friday zijn ze voorzien van een dikke korting.

Dit zijn twee headsets die werken met een heerlijke active noise reduction, waardoor je minder hoort om je heen. Ideaal dus als je op een drukke plek aan het werk bent of een paar uur in een vliegtuig zit. Met een Black Friday-korting van meer dan honderd euro is dit het moment om toe te slaan.

Black Friday met de Bose QuietComfort 35 II

Bij ons op kantoor maken we terwijl we artikelen schrijven allemaal gebruik van een hoogwaardige koptelefoon. Ikzelf gebruik daarbij al een lange tijd de Bose QuietComfort 35 II. Via bluetooth maak je makkelijk verbinding met je smartphone of een ander apparaat en kunt dan genieten van je favoriete muziek. Met een batterij die 20 uur meegaat is het een trouwe metgezel op al mijn reizen naar het buitenland. En dan hoef je nooit meer bang te zijn voor baby’s die vlak voor jou komen te zitten. Die hoor je immers niet meer. Ik kan eigenlijk niet meer zonder en met een Black Friday-korting van 110 euro is dit het moment om te profiteren.

Scoor hem hier voor 269 euro

Bose QuietComfort 35 II
De Bose QuietComfort 35 II. (Bron: Bose)

Sony WH-1000XM3

Als alternatief heb je de Sony WH-1000XM3. Deze gebruiken mijn collega’s en wanneer ik wat tegen ze zeg zonder dat ze me zien, antwoorden ze niet. Waarschijnlijk omdat ze me niet mogen, maar ze zeggen dat ze me niet horen met de koptelefoon op, dus dat moet ik dan maar geloven. Ook deze maakt gebruik van een heerlijke noise reduction en heeft een batterij die maar liefst 38 uur meegaat. En de muziek die je er op hoort, is van een hoge kwaliteit. Hij is net wat goedkoper dan de Bose, dus wat dat betreft zou ik deze aanraden. Normaal gesproken kost hij 379 euro, dus scoor je met Black Friday een korting van 130 euro.

Scoor hem hier voor 249 euro

Meer Black Friday

Zoek je een goede speaker? Klik dan hier voor het beste van Sonos met flinke Black Friday korting.

Reageer op artikel:
Black Friday: flinke korting op de beste noise cancelling koptelefoons
Sluiten