Younes Ben Abdelkader
Younes Ben Abdelkader Stijl 22 nov 2018

Flinke Black Friday-korting op de stijlvolle dress watches van RENARD

Als moderne man is het tegenwoordig essentieel dat je een stijlvolle look en uitstraling hebt. In dat opzicht maken kleren zeker de man. Een goede outfit kan een groot verschil maken in hoe je voor de dag komt. Of je nu vrouwen wil versieren of hogerop wil komen op het gebied van carrière: de juiste kleding doet wonderen. Voor de perfecte outfit heb je echter meer dan kleding nodig. Een fraai horloge kan elke stijl compleet maken en dat hoeft helemaal geen bakken met geld te kosten. Bij RENARD krijg je nu namelijk hele fijne Black Friday kortingen op de gehele collectie.

RENARD: Stijl als verlengstuk van het karakter

Het Nederlandse horlogemerk RENARD benadert de look van de moderne man met een open vizier. Stijl mag gezien worden en is een verlengstuk van het karakter van degene die het draagt. Tegelijkertijd bewijzen ze dat een stijlvol horloge van hoge kwaliteit niet duur hoef te zijn. RENARD gebruikt alleen de beste materialen, van het hardste mineraalglas tot prachtig Italiaans leer. Hierdoor zien de horloges er robuust uit en zitten ze ook nog eens lekker om de pols. Het design van de modellen is tijdloos en zal niet uit de mode raken.

renard horloges

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Hoe doen ze dat dan? Zulke kwaliteit voor zo’n lage prijs? Het antwoord is simpel: je bestelt een horloge direct bij RENARD, dus winkeliers en handelaren die de prijs verhogen worden overgeslagen. Je betaalt dus puur en alleen voor het horloge en niet voor andere zaken. Bij het merk kan elke stijlvolle man kiezen uit een breed assortiment aan horloges uit verschillende lijnen. Waaronder de Renard Grande en de Elite-lijn.

Black Friday actie

Dus zoek jij nog een mooi uurwerk voor om je pols, maar wil je niet meer dan tweehonderd euro betalen? Ga dan snel naar de website van RENARD en kies een mooi model uit. Dankzij Black Friday hoef je zelfs nog minder te betalen. Vul de code BLACKFOX in en krijg 20% korting op de gehele collectie (geldig van 22 tot en met 26 november).

renard horloges renard horloges renard horloges

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Flinke Black Friday-korting op de stijlvolle dress watches van RENARD
Sluiten