Vergeet Black Friday en doe vanavond mee met de Dumpert weggeefshow

Het is deze week overal Black Friday en dat betekent dat je de mooiste spullen met flinke korting kunt scoren. Een mooi moment om een nieuwe console, televisie, laptop, koptelefoon, speaker of wat dan ook in huis te halen, maar het kan nog goedkoper. Onze vrienden van Dumpert hebben vanavond namelijk weer de grote weggeefshow en dat betekent dat je hele mooie prijzen kunt winnen.

Van een MacBook tot de “bel de wouten” iPhone case en van kaarten voor Rico vs Badr tot een bed, maar laten we ook de games, voetbalreizen, rookoven en grasmat niet vergeten. Het is simpelweg te veel om op te noemen, tenzij je hier klikt voor het overzicht van alle prijzen. Het enige wat jij hoeft te doen is naar deze link gaan, je inschrijven en vanavond naar de Dumper Weggeefshow kijken.

Dumpert strooit met prijzen

Zelfs als je voetballiefhebber bent kun je gewoon meedoen, want hele spektakel begint al om 17:00. Vanaf dat moment kun je live inschakelen via Dumpert, Youtube en Facebook. Rond de klok van 19:00 zijn alle prijzen verdeeld en kun je vervolgens doorzappen naar Veronica voor de Champions League pot tussen Lille en Ajax. Perfect toch?

Meer weten? Check dan hieronder even de promo:

Meedoen

Dus mocht je zin hebben om vanavond kans te maken op toffe prijzen, klik dan hier om je in te schrijven en stem om 17:00 af op Dumpert. Het gaat ongetwijfeld een wervelende en hilarische show worden. Misschien wel met Sylvana.

Reageer op artikel:
Vergeet Black Friday en doe vanavond mee met de Dumpert weggeefshow
Sluiten