Black Friday deal van de dag: 50% korting op de SodaStream

Het leven van een Spa Rood drinker gaat niet over rozen. Iedere keer moet je weer die zware flessen door de supermarkt slepen om thuis te kunnen genieten van water met prik. En als ze op zijn, zit je weer met al die lege flessen. Onhandig en slecht voor het milieu. Het kan sneller en gemakkelijker met een SodaStream. Met dit apparaat verander je kraanwater in bruiswater en die haal je tijdens Black Friday met 50% korting in huis.

Bij Bol.com werken ze namelijk met dagdeals. In de aanloop naar Black Friday vind je bij de webwinkel iedere dag nieuwe deals. Vandaag zijn keuken en wonen aan de beurt. Vooral die eerste categorie is goed vertegenwoordigd. Van pannen tot keukenapparaten en van gourmetstellen tot kookboeken, maar dus ook de SodaStream.

50% Black Friday korting op de SodaStream

Met dit apparaat verander je kraanwater in een handomdraai in bruiswater. Dat betekent dat je die zware flessen in de supermarkt kunt laten staan. Wel zo prettig voor je armen. Je hoeft namelijk alleen nog maar CO2-cilinders in huis te halen. Super handig en nu ook nog eens super goedkoop. Bol.com geeft tijdens Black Friday 50% korting op de SodaStream Spirit Megapack. Een complete set waar je meteen mee aan de slag kunt.

SodaStream – How to Use Your Spirit Sparkling Water Maker

Uploaded by SodaStream on 2019-02-27.

In dit pakket zit niet alleen een zwarte SodaStream Spirit. Je krijgt naast het apparaat namelijk ook nog twee herbruikbare flessen van één liter, een fles van 0,5 liter en een CO2 cilinder. Deze is goed voor 60 liter bruisend water. Wanneer deze leeg is kun je ‘em inruilen voor een volle flessen. Handig en goed voor het milieu. Kortom, de SodaStream is een goede investering en er is geen beter moment om dit apparaat in huis te halen.

  • Klik hier om de Sodastream Spirit Megapack met 50% Black Friday korting in huis te halen.

Liever bier?

Even klaar met al dat bruiswater en zin in iets anders? Nou, dat kan. Bol.com geeft vandaag namelijk ook tot wel 50% korting op verschillende bieren. Van een vertrouwde Heineken tot Zuid-Amerikaanse speciaalbieren en Hoegaarden wit. Dus mocht je wel zin hebben in een pilsje, klik dan hier.

Reageer op artikel:
Black Friday deal van de dag: 50% korting op de SodaStream
Sluiten