Black Friday bij Bol.com: tot wel 50% korting op (speciaal) bier

Tijdens Black Friday krijg je korting op nagenoeg alles. Van televisies tot shampoo en van stofzuigers tot fietsen. Vooral bij Bol.com kun deze week alles wat je nodig hebt voor een appel en een ei in huis halen. Vandaag krijg je bijvoorbeeld korting op alles in de categorie keuken en wonen. En omdat een huis geen thuis is zonder een ijskoud biertje, krijg je daar nu zelfs korting op.

Bol.com verkoopt zelf geen bier, dus deze Black Friday korting hebben we vooral te danken aan HOPT en Beerwulf. Deze twee bierverkopers bieden hun waren ook aan via Bol.com en zijn dus zo vriendelijk geweest om mee te doen aan Black Friday. Dat betekent dat je nu op Bol.com verschillende soorten gerstenat kunt vinden voor een wel hele scherpe prijs.

Black Friday bier bij Bol.com

Vooral liefhebbers van Heineken en Hoegaarden mogen in hun handen wrijven. Zo betaal je voor een Heineken voordeelverpakking van 48 blikjes (33cl) nu slechts 29 euro in plaats van 46 euro. Een korting van 37%. Hoegaarden drinkers profiteren tijdens Black Friday zelfs van nog meer korting. Het heerlijke witbier van Hoegaarden haal je nu met 41% korting in huis. Dat betekent dat je voor 24 flesjes van 30cl slechts 22,95 euro betaalt. Ook de Hoegaarden Radler Lemon&Lime is in prijs gedaald. Deze gooi je nu voor 18,95 euro in je digitale mandje en dan krijg je 24 flesjes van 25cl.

Witbier van Hoegaarden Bol.com Black Friday
Het overheerlijke witbier van Hoegaarden. (Bron: Hoegaarden)

Naast deze bekende pilsjes krijg je vandaag ook korting op een aantal andere bieren. Deze zijn misschien wat minder bekend, maar daarom niet minder smaakvol. Wat dacht je bijvoorbeeld van het blonde Braziliaanse biertje Brahma, Modelo Especial uit Mexico of een wheat ale van van Goose Island? Kortom, genoeg om uit de kiezen. Klik daarom snel op één van onderstaande aanbiedingen of hier voor het complete overzicht van alle bieren met Black Friday korting.

De beste (speciaal) bier deals op een rij

Reageer op artikel:
Black Friday bij Bol.com: tot wel 50% korting op (speciaal) bier
Sluiten