Bizarre Tinder verhalen: een date met een plasprobleem

Tinder. We hebben er waarschijnlijk allemaal wel een ervaring mee en een verhaal over; uit eigen ervaring of via-via. Alleen, sommigen verhalen slaan echt alles en verdienen het om gedeeld te worden. Door ons, aan jullie.

Met deze keer een chick die, hoe zeggen we dit subtiel… Ach lees maar gewoon. Gadverdamme.

“Ongeveer acht maanden geleden had ik die Tinder date. Zij suggereerde een brunch bij Max’s Wine Dive on McKinney (we zijn in Dallas). Ik haal haar thuis op. Ze is nog niet klaar, dus roept me haar appartement binnen. Haar appartement is prachtig, veel dure dingen, geen kamergenoot. “Lekker bezig Freek”, dacht ik. En ik heet niet eens Freek.

We gaan om 13.00 uur naar Max. Ze drinkt een hele fles champagne in haar eentje. We vertrekken en in de auto zegt ze dat ze langs een winkel ergens in de stad wil gaan. Ik parkeer in de parkeergarage en stap uit. Wanneer ik ben uitgestapt en naar de andere kant van de auto kijk, zie ik haar niet. Ik hoor wel een geluid, dus ik loop een rondje om mijn auto naar haar toe. Zit ze naast de muur op de grond te plassen.

We gaan verder. Wij die winkel in. Ze neemt een paar dingen en zegt me dat ik mee moet komen naar de p(l)askamers. Ik sta buiten de kleedkamer wanneer ze me naar binnen trekt. Ze kleedt zich helemaal uit, stapt in de kleren, vraagt ​​me wat ik denk, kleedt zich uit, doet een nieuwe outfit aan, etc.

Ze koopt voor ongeveer 1500 dollar en ze geeft aan de kassier aan dat ze echt moet plassen. Kassier zegt sorry. Mijn date smeekt, dus kassier geeft toe en neemt haar mee naar achteren, maar het is te laat. De schade is aangericht. Ze koopt ook een nieuwe broek.

Op de terugweg naar het appartement neemt ze haar telefoon op en begint te babbelen in een taal die ik niet kan plaatsen. Ik kon het continent zelfs niet raden. Ze doet erg nerveus en boos. Ze hangt op en zegt mij dat ze naar een ander appartement moet gaan, wel in de buurt. Dat dan tenminste nog wel. Ze vraagt ​​me om met haar mee te gaan. We gaan naar het appartement dat weer helemaal mooi is en alleen aan haar toebehoort. Ze heeft een badass-telescoop waarmee ik maar mee ga klooien. In de spiegel zie ik haar ondertussen een kluis openen en iets in haar tas stoppen. Ik hoopte toiletpapier.

Ze vertelt me ​​dat we moeten vertrekken en ze vraagt of ik haar mee naar mijn huis wil nemen.

Plasprobleem is niet het ergste

We gaan naar mijn huis en daar aangekomen gaat ze meteen knockie. Voor ongeveer 6 uur blijft ze buiten bewustzijn. Ze wordt wakker en wilt meteen naar de Dairy Queen. Maar, die was dicht. Ze begint te huilen. Ik breng haar naar Sonic (snackbar). Ze krijgt een cheeseburger, een hotdog, kaasfrietjes en een ijscoupe. We komen thuis, ze eet het op en gooit het er ook meteen oraal weer uit. Gaat weer knock out op mijn bank. Ik lees en ga slapen.

De volgende morgen vraagt ​​ze of ze kan blijven en voetbal kijken. Ik vertel haar dat ik plannen heb en haar naar huis ga brengen. Ze zegt dat ze niet naar een van haar appartementen kan gaan. Ik vertel haar nogmaals dat ik plannen heb en zet haar in de stad. Ze sms’te de volgende dag nog met de vraag wanneer we elkaar weer konden zien. Ik heb nooit gereageerd.”

Het enige wat wij ons nu afvragen: waarom de fuksels heeft deze date zo lang geduurd?! Volgende week weer een leuk verhaaltje voor het slapen gaan mannen!

Reageer op artikel:
Bizarre Tinder verhalen: een date met een plasprobleem
Sluiten