Bizarre Tinder verhalen: wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten

Tinder. We hebben er waarschijnlijk allemaal wel een ervaring mee en een verhaal over; uit eigen ervaring of via-via. Alleen, sommigen verhalen slaan echt alles en verdienen het om gedeeld te worden. Door ons, aan jullie.

We hebben een nieuw vat aan heren opengetrokken die weer hun pijnlijke, ongelofelijke, je-had-er-bij-moeten-zijn verhalen willen delen. Dacht je dat jij laatst een waardeloze date had? Think again. Tenzij jouw date nog naarder was als onderstaande, maar dan horen we het ook graag.

Een meisje met hoge verwachtingen

“Ik besloot om een ​​kopje koffie te gaan drinken met een meisje met wie ik via Tinder wat had gepraat. De date ging best chill. We praatten ongeveer 45 minuten; normale onderwerpen voor een eerste date, zoals familie, reizen, enz.

 

Ze vroeg zich ook af waar ik mijn master had gedaan. Nu heb ik een redelijk goede baan, maar die vraag legt de lat behoorlijk hoog voor iemand die niet naar de universiteit ging. Ze gaat er niet alleen vanuit dat ik naar de universiteit ben gegaan, maar ze ging er ook maar meteen van uit dat ik vervolgens nog eens een master had afgemaakt.

Toen ik zei dat ik de technische school heb gedaan en daarna direct ben gaan werken, keek ze me aan alsof ze nog nooit van zoiets had gehoord. Ik voldoe blijkbaar niet aan al haar minimumvereisten om als mens te worden beschouwd. Er volgt een korte pauze, waarna ze haar geschrokken blik afwende, legde haar hand op haar voorhoofd zo dat haar ogen bedekt waren en zuchtte net even iets te hard…

Ze pakte haar telefoon uit haar tas en fluisterde tegen zichzelf terwijl ze typte: ‘Hij…heeft…niet…eens…universiteit…gedaan!!!’ Ik zag de uitroeptekens verschijnen op haar scherm. In werkelijkheid was elk uitroepteken een zacht tikjes op een dom touchscreen, maar in mijn hoofd klonk het alsof een metalen bankkluisdeur herhaaldelijk dichtsloeg.

Alsof er niets gebeurd is

Ze legde de telefoon weg, keek me aan, en na een diepe zucht zei ze: “Nou dat is oké, toch?” Niet iedereen is in staat om universiteit te doen”. Ze zette een valse glimlach op, gevolgd door een ongemakkelijke lach en staarde me alleen maar onhandig aan. Ik kon niet geloven dat ze zo grof reageerde en vervolgens probeerde te doen alsof het niet was gebeurd.

Na een paar seconden ongemakkelijk naar elkaar te hebben gestaard, brak ik eindelijk de stilte: ” Wow, oké. Dus ja … ik denk dat het tijd is om hier weg te gaan? ” Ik stond op en ze volgde me de deur uit. Ik liep weg, draaide me om en zag dat ze mij volgde. “Hoe ver weg is je auto?”, zei ze. Dit meisje verwachtte een rit! Ik draaide me om en vertelde haar dat ik om de hoek stond geparkeerd. “Waar heb jij geparkeerd?”, vroeg ik. Ze antwoordde dat ze met de bus was gekomen, wegens een gebrek aan een rijbewijs.

Tinder karma

Nu ben ik normaal gesproken geen naar persoon, zelfs in dit soort situaties zou ik normaal gesproken weglopen en het laten voor wat is. Maar daar had ik nu even schijt aan, ik kon deze gelegenheid niet voorbij laten gaan. Ik pakte mijn mobiel uit mijn zak en typte hardop: ‘Ze…heeft…niet…eens…een…rijbewijs…!…!!…!!!’ Deed mijn telefoon weg, keek naar haar, glimlachte en zei: “Dat is oké! Niet iedereen is in staat om een ​​auto te besturen! Gelukkig voor jou is de bushalte daar. Ik hoop dat je niet te lang hoeft te wachten!’ Ik zou willen dat ik een foto van de blik op haar gezicht had gemaakt toen ik wegliep. Onbetaalbaar.”

Meer leesplezier

Wat een vent! Een ongelofelijke strijder, daar kan deze vrolijke Tinder vriend nog wel wat van leren.

Reageer op artikel:
Bizarre Tinder verhalen: wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten
Sluiten