Sander van den Berg
Sander van den Berg | LinkedIn Life 19 januari 2019

Bizarre Tinder verhalen: een toetje mee voor onderweg

Tinder. We hebben er waarschijnlijk allemaal wel een ervaring mee en een verhaal over; uit eigen ervaring of via-via. Alleen, sommigen verhalen slaan echt alles en verdienen het om gedeeld te worden. Door ons, aan jullie.

Goed, heren van het goede leven, wie van jullie is wel eens beroofd tijdens een eerste date? Deze gabber wel in ieder geval.

Een wedje leggen op Tinder

“Oké, ik had dus een match met zo’n chick. Tuurlijk had ik dat. Ik heb elke dag wel een match We besloten na wat appen een weddenschap af te sluiten. Wie van ons de meeste Tinder matches zou hebben. Als zij zou winnen (en dus de meeste matches had), zouden we bij mij thuis gaan eten en taart bakken. Maar als ik won zouden we meteen het bed induiken. Hoe dan ook, win-win, toch?

Ik had 168 matches, zij 207. Wow. Goed, ik bracht het meisje mee naar mijn huis voor het avondeten en taartje bakken. Nadat deze noodzakelijke hobbel gedaan was, sloten we het avondeten af ​​om naar mijn slaapkamer te gaan een ​​film te kijken. Halverwege de film zegt ze: ‘Ik heb nog steeds een beetje honger – ik denk dat ik een snelle hap van de restjes ga pakken.’ Ze staat op en gaat naar de keuken.Ik beslis ongeveer 45 seconden later, terwijl mijn maag bromt, dat dit klinkt als een geweldig idee.

Spoiler: meisje had geen honger

Ik kom aan in de keuken om haar boven mijn besteklade te zien staan ​​en hem in haar tas te legen. Ik was geschokt en vroeg: “Wat de fuck ben je aan het doen?”

Haar antwoord: een giechel en een “oopsie!”

Ik was al boos, maar dit meisjesachtige, giechelende BS-antwoord bracht me verder in het kwaadaardige gedeelte van mijn brein.

Ik liep naar haar toe, keek in haar tas en zag dat ze tot nu toe alleen het waardeloze zilverwerk had kunnen grijpen. Op dat moment reikte ik naar het aanrecht en pakte een plak van de taart. Keek haar even goed in de ogen en zei: ‘Vergeet je toetje niet.’ Terwijl ik haar blik vasthield, liet ik de taart in haar tas vallen en smeet ik hem zo goed als ik kon met de zijkanten van de tas om ervoor te zorgen dat hij er mooi en goed in terecht kwam.

Schopte haar mijn huis uit en heb haar nooit meer gezien.”

Meer?

Lees vooral ook het bizarre Tinder verhaal van vorige week. Net zo treurig, dus net zo leuk om te lezen.

Reageer op artikel:
Bizarre Tinder verhalen: een toetje mee voor onderweg
Sluiten