Bizarre Tinder verhalen: een verzameling aan pechvogels

Tinder. We hebben er waarschijnlijk allemaal wel een ervaring mee en een verhaal over; uit eigen ervaring of via-via. Alleen, sommigen verhalen slaan echt alles en verdienen het om gedeeld te worden. Door ons, aan jullie.

Wat is beter dan één verhaal over een waardeloze Tinder-date? Precies, twee. Wat is beter dan twee? Je snapt het: drie. Maar het aller, allerleukste is natuurlijk vier Tinder verhalen die van geen kant lopen. Nou, dan geven we die toch!

Had ik met jou een Tinder match?

“Niet bepaald mijn ergste, die kan ik namelijk niet delen. Heb rond de 10 duizend volgers op Insta en wil het risico niet lopen. Maar, deze date is wel mijn meest verwarrende. Een geheel ander meisje kwam namelijk op mijn date af. Ik heb het dan niet over een kleine mismatch met haar foto’s door slim cameragebruik of iets. Nee, dit was een heel ander persoon.

Ik was eerlijk gezegd gewoon verbaasd dat iemand dit echt had gedaan en dat ik er getuige van was. Het was een van die dingen waarover ik verhalen van vrienden heb gehoord, maar nooit echt heb ervaren. Het was super raar. Ze noemde feiten over mij op alsof zij wel degene was met wie ik heb zitten chatten, dus wie weet. Ik ging na een drankje weg. Ontmoet een paar vrienden.”

Geen match

“Ik vond mijn moeder op Tinder.”

Dubbele pech

“Ik ben eens twee keer in één nacht gedumpt. Bij het eerste meisje hadden ik en zij een paar dagen van tevoren een date gepland. Ik ga naar de plek en app’te haar. Ze app’te me twintig minuten later en zei dat ze van tevoren nog met wat vrienden had afgesproken, dus dat ze wat later was. Ze kwam nooit opdagen.

Ik startte Tinder aan de bar, had een match met iemand, vertelde haar over mijn situatie en vroeg haar wat ze van plan was. Ze zei dat ze alleen in een bar was en vertelde me het kut vinden dat mijn date gewoon niet opdook. Ik vroeg haar of ze wilde afspreken en ze gaf me een enthousiast klinkende “zeker!”.

Ze was er niet toen ik bij ‘haar’ bar aankwam. Ik heb haar een sarcastisch bericht gestuurd: “Wow ben ik nu echt in één nacht twee keer laten zitten! Ik heb het gevoel dat ik een prijs of zoiets moet krijgen.” Ze reageerde niet en verbrak onze match de volgende dag. De eerste date zei later dat ze later bij de bar aankwam en ik al vertrokken was, en opnieuw wilde inplannen. Ik voelde het gewoon niet meer en stopte met Tinder.”

Oké, overdreven?

“Ik had een goed gesprek met iemand op Tinder. Toen vroeg zij wat ik in de toekomst zou willen doen. Ik zei dat ik zou willen werken voor de social media van Ajax. Vervolgens noemden ze me ‘vieze vuile k*anker jood’ en blokkeerde me. Ik heb de Tinder app maar verwijderd. ”

Zin in meer verhalen om van te smullen? Deze Tinder-date is ook om van te gruwelen. Als je hem zelf meemaakt ten minste.

Reageer op artikel:
Bizarre Tinder verhalen: een verzameling aan pechvogels
Sluiten