Bizarre Tinder verhalen: een date die eindigde op een begraafplaats

Tinder. We hebben er waarschijnlijk allemaal wel een ervaring mee en een verhaal over; uit eigen ervaring of via-via. Alleen, sommigen verhalen slaan echt alles en verdienen het om gedeeld te worden. Door ons, aan jullie.

Dit is een date die al waardeloos begint. Dan hoop je voor die arme vent dat het beter wordt. Alleen, dat wordt het niet. Lees maar mee.

Tinder kan ook romantisch zijn…

“We zaten op dezelfde middelbare school, dus ik kende haar al vaag. Welnu, het is twee jaar later en we matchen op Tinder. Na een beetje gechat te hebben besloten we ergens een hapje te gaan eten en om te gaan schaatsen. Haar idee, maar ik vond het best romantisch klinken. Het was dus geen date puur voor de seks, al zou ik het niet erg vinden als het daar wel mee eindigt. Maar ze leek me best dus leuk dus in principe zouden we het romantisch aanpakken.

Goed, we studeerden en woonden vrij ver van elkaar vandaan en omdat bij haar in de stad die schaatsbaan was, pakte ik de trein. Zij zou mij vervolgens met haar Vespa op komen halen. Zo geschiedde. Ze stond er al en we reden naar de schaatsbaan waar ook allemaal leuke eettentjes zaten. Het bleek echt een tering eind rijden zijn, maar goed; het zal allemaal wel.

Maar is het nu zeker niet

Terwijl we ons eten nuttige (dat echt waardeloos was) komen er plots twee gasten bij onze tafel staan. “Anders komen jullie er even gezellig bijzitten?”, zegt ze. Nu brak mijn klomp. Ze praat en flirt met die gasten. Recht voor mijn neus. Inmiddels ben ik vrij pissig geworden en wil ik naar huis, wat ik haar ook vertelde. Ze overtuigde me dat we op zijn minst even konden gaan schaatsen. Ze heeft immers de tickets al gekocht… Ik ben vrij ver van huis en ken niemand in deze stad, dus ik ga ermee akkoord.

We gaan naar deze schaatsbaan als ze haar levensdoel begint te vertellen. Ze zou graag zo’n ijsbaan willen bezitten en zou het geweldig vinden als we mede-eigenaren zouden worden. Ook fantaseert ze over hoe winstgevend en succesvol we zouden zijn. Oh ja! Zegt ze ook nog: “Het is echt gewoon een goede zakelijke beslissing, we zijn toch al verliefd en zo…”. Na deze opmerking wil ik zo snel mogelijk naar huis, maar hoe kom ik hier weg?

Net een horrorfilm

Godzijdank waren we laat bij de schaatsbaan, dus we hadden maar ongeveer 30 minuten tijd op de baan. Op de rit naar huis zegt ze dat haar grootvader dichtbij woont en dat het een speciale dag voor hem is. Of ik het erg zou vinden als we even stopten? Op dit moment kan deze date niet slechter, dus waarom de f*ck ook niet.

We komen aan bij een kerkhof. Dat lees je goed, een begraafplaats. Het is ongeveer elf uur ‘s avonds. Ze loopt de begraafplaats op en vraagt ​​of ik haar opa wil ontmoeten. Ik zeg nog beleefd ‘nee’, maar ze besluit toch een tijdje bij het graf te gaan zitten.

We keren terug naar de scooter en ze brengt me naar het station. Ze probeerde me nog een kus te geven, maar ik werd letterlijk gered doordat mijn trein op punt van vertrekken stond. Later, toen ik haar vertelde dat ik niet geïnteresseerd was, zei ze: “Prima, je was toch raar.””

Reageer op artikel:
Bizarre Tinder verhalen: een date die eindigde op een begraafplaats
Sluiten