Bizarre Tinder verhalen: gedeelde smart is halve smart… toch?

Tinder. We hebben er waarschijnlijk allemaal wel een ervaring mee en een verhaal over; uit eigen ervaring of via-via. Alleen, sommigen verhalen slaan echt alles en verdienen het om gedeeld te worden. Door ons, aan jullie.

Het kernwoord voor deze date is… ongemakkelijk. Man man man, wat gebeurt er toch veel droevigs. Maar hé, wel leuk voor ons natuurlijk.

“Ik had mijn Facebook naam veranderd in Jack – ik heet eigenlijk Tom – omdat ik Facebook eigenlijk alleen had voor Tinder en dus eigenlijk geen account had dat ik actief gebruikte. En ik wilde niet dat iemand mij zou vinden.

Ik ging op een date met zo’n meid en het was nogal ongemakkelijk: we hadden niet echt gedeelde interesses, zij was voor Ajax en ik voor Feyenoord, je kent het wel. Maar toch, aan het einde van mijn Tinder date hadden we een kleine kissy kissy. Toen bood ze aan om de volgende avond voor mij te gaan koken. Ik mocht kiezen en het mocht van alles zijn: “Alles wat jij lekker vindt kan geregeld worden”.  Wat ik dacht dat maar raar was, maar omdat ze eigenlijk ‘Netflix en chill’  zei ging er natuurlijk op in.

Die Tinder date pakte toch iets anders uit

Blijkt dat ze dat helemaal niet bedoelde. Ik kwam bij haar appartement (eentje waar ze net met een stel willekeurige personen naartoe is verhuisd) en ze stelde me voor als Jack, wat ik vervolgens onhandig moest corrigeren in een keuken vol met haar nieuwe huisgenoten.

Om het nog erger te maken: er werd helemaal niet gekookt. We gingen naar een café om de hoek om Thaise curry te eten op een double date met haar nieuwe huisgenote (die ze niet eens kende) en de date van haar huisgenoot was een willekeurige kerel die ze in een McDonald’s om 3 uur ‘s nachts dronken heeft ontmoet.

Goed, stel je één ongemakkelijke Tinder date voor waar twee mensen elkaar niet kennen, maar dan dan dus dubbel zo erg. Twee ongemakkelijke Tinder dates naast elkaar gaan, waarbij alle vier de mensen elkaar niet kennen. Het is vast niet lastig om je te realiseren dat de hele avond een totaal fiasco was. Een grote bende vol ongemakkelijkheid.”

💥 Lees ook: ’13 hilarische Tinder-profielen die je naar rechts moet swipen’ 💥

Reageer op artikel:
Bizarre Tinder verhalen: gedeelde smart is halve smart… toch?
Sluiten