Bizarre Tinder verhalen: een met een knallend einde

Tinder. We hebben er waarschijnlijk allemaal wel een ervaring mee en een verhaal over; uit eigen ervaring of via-via. Alleen, sommigen verhalen slaan echt alles en verdienen het om gedeeld te worden. Door ons, aan jullie.

Dit verhaaltje komt van een opgewonden mannetje die moet dealen met een ‘munchies type a girl’.

“Ik heb een paar keer met dit meisje gesproken. Na wat Tinder geklets zetten we een datum neer in onze agenda’s voor een date. Ze belt me ​​een paar uur voordat we elkaar gaan ontmoeten en zegt dat ze te druk is met iets doen. Onzin excuus; maar goed, ze annuleert de date.

Om ongeveer 11 uur ontvang ik een berichtje dat zegt: “Kun je langskomen?” of iets dergelijks. Omdat mijn gemoedstoestand een mix was van eenzaamheid en verveeld zijn (en vast een vleugje geiligheid), dacht ik “waarom niet?”, sloot mijn pizzadoos en sprong in mijn auto.

Halverwege de rit krijg ik nog een appje met de tekst: “Kun je wat eten voor me halen?” Zeker. Ze wil 20 McNugget’s met extra bbq-saus. Heel specefiek. Super raar, maar prima, munchies waarschijnlijk.

Ik kom daar aan en ze lijkt misschien dronken of zo, dus ik geef haar het eten en ze dringt erop aan dat ik blijf en we tv kijken. Ze bekijkt de film Powder. Als je de film niet hebt gezien, het is niet super date vriendelijk. We maken een praatje, ik drink een biertje. Ik ga niks forceren, want die chick heeft duidelijk andere dingen aan haar hoofd, dus ik ben in principe klaar om weer te gaan.

De film eindigt. Ze staat op en zegt heel bot: “Ik ga naar bed, ik weet niet of ik je ga neuken of niet, maar je kunt blijven als je wilt.”

Ze was schattig en ik stond te popelen, dus waarom niet zien wat er gebeurt? Ik spring in bed terwijl ze in de badkamer is. Ze komt haar slaapkamer binnen, klimt bovenop me, haar handen aan elke kant van mijn hoofd. Ze leunt naar me toe, ik denk dat ze mijn nek gaat kussen… en dan hoor ik haar beginnen te snurken. Heel hard. Ik ben stomverbaasd.

Ik lig daar even na te denken over wat ik zou moeten doen. Dit wordt onderbroken door een van de grootste scheten die ik ooit heb meegemaakt.

Goede nacht.”

Ti Ta Tinderaar

Dat was hem weer voor deze week. In tegenstelling tot de eerdere verhalen, laat deze niet zoveel vragen over. Misschien of die scheet rook naar kipnuggets? Ah nee, gadverdamme, vraag dat nou niet.

Reageer op artikel:
Bizarre Tinder verhalen: een met een knallend einde
Sluiten