Bizarre Tinder verhalen: een filmdate gevuld met tranen

Tinder. We hebben er waarschijnlijk allemaal wel een ervaring mee en een verhaal over; uit eigen ervaring of via-via. Alleen, sommigen verhalen slaan echt alles en verdienen het om gedeeld te worden. Door ons, aan jullie.

Och mannen, wat zit het leven toch soms tegen. Voor sommigen van ons in ieder geval. Doen we zo ons best; uit pure sympathie nemen we de mooiste vrouwen mee op date, en op de een of andere manier weten zij het weer compleet te ver [vul hier een woord naar keuze in]. Zo ook weer bij deze date.

Tinder meisje is een beetje stil…

“Had een match met een aantrekkelijk meisje. We hebben een paar dagen gechat voordat we besloten om te gaan eten en een filmpje te pakken. Ik pikte haar op en we gingen naar het sushi-restaurant waar we het al eens vluchtig over hebben gehad. Ze is de hele rit doodstil, ze verbreekt haar stilte soms alleen om met één woord te antwoorden op mijn vragen. Dit zou al een rode vlag moeten zijn, maar ik hoopte dat het gewoon de zenuwen zouden zijn.

Tijdens het etentje bestelt ze onmiddellijk een glas wijn. Met onmiddellijk bedoel ik dat we nog niet eens zaten. Dit zou normaal helemaal geen probleem zijn, maar we hadden het net gehad over hoe geen van ons echt veel drinkt. Maar nogmaals, ik wijd het aan haar zenuwen.

Na haar derde glas wijn in 20 minuten begin ík behoorlijk nerveus te worden. Ze lijkt echter nog niet last te hebben van de wijn. Hier wilde ik de date eigenlijk al beëindigen. Maar, omdat ik een dwaze optimist ben had ik de filmtickets al online gekocht.

Na een tijdje lijkt ze veel minder nerveus: ze praat eindelijk en we hadden een leuk gesprek onderweg naar de bios. Ik begin te denken dat deze date misschien nog wel wat kan worden. Maar zodra we in de bios aankomen, gaat ze regelrecht naar de bar en bestelt haar volgende (welk nummer dit is weet ik niet meer) glas wijn. Ik check mentaal uit op dit punt.

Was ze maar stil gebleven…

Tijdens de film wordt het duidelijk dat ze absoluut dronken is. Ongeveer 20 minuten nadat de film is begonnen, staat ze op om naar het toilet te gaan. Ze komt terug met nog een vol glas wijn. Ze begint op een vrij gore manier de zijkant van mijn gezicht af te lebberen, ondanks dat ik haar steeds weg duw. De zaal zit trouwens helemaal vol. Dit gaat een paar minuten door totdat ik mijn meest ernstigste gezicht trok en haar een strenge NEE gaf.

Haar reactie? Ze begint hysterisch te huilen, vraagt ​​waarom ik haar niet wil, maakt een grote scène met als climax de woorden: “Ik hou van je”. Ik keek haar in de ogen en zei: “Hou je kop, alsjeblieft, je kent me niet eens.”

Na een periode van tien minuten huilen, kalmeert ze eindelijk en gaat ze vrijwel onmiddellijk knock out. Ik was extatisch toen ik me realiseerde dat ze sliep. Mijn nachtmerrie was bijna voorbij. Dan begin ik iets te horen wat alleen kan worden omschreven als een roestige grasmaaier met slaapapneu. Ze snurkt. En het is luid. Ik voelde mijn stoel trillen, haha.

Tijdens de rit terug, veranderde ze steeds van radiozender, zong (vreselijk) mee met elk nummer en viel uiteindelijk in slaap. Het was een rit van 10 minuten…. Ik kwam eindelijk bij haar thuis en zette haar af. Voordat ik wegging, toeterde ik een paar keer om er zeker van te zijn dat haar ouders wakker werden.”

Deze vrolijke vriend had een zware avond, maar deze vier helden hadden het niet veel beter voor elkaar.

Reageer op artikel:
Bizarre Tinder verhalen: een filmdate gevuld met tranen
Sluiten