Bizarre Tinder verhalen: een date die smokin’ hot is

Tinder. We hebben er waarschijnlijk allemaal wel een ervaring mee en een verhaal over; uit eigen ervaring of via-via. Alleen, sommigen verhalen slaan echt alles en verdienen het om gedeeld te worden. Door ons, aan jullie.

Voor het eerst hebben delen we een verhaal waarin het fiasco niet veroorzaakt wordt door de gekte van de vrouw. Lees maar.

“Mijn Tinder-horrorverhaal is heel grappig als je er op terugkijkt.

Het Tindermeisje zou langskomen. Ze kon er pas om 20.30 uur zijn. Prima. Ik was alvast een pizza aan het opwarmen in de oven voor het geval ze honger had. Om de een of andere stomme reden had ik de pizza in de doos gelaten tijdens het opwarmen  in de oven (het was trouwens een echt lekkere pizza van een pizzaplaats).

Ze had geen honger, dus het feest kon meteen beginnen. De grond wordt versierd met onze kleren. Lang leven Tinder. We gaan naar de slaapkamer, maar niet voordat ik nog even snel naar naar de keuken ga om de oven uit te zetten. Ik laat de pizza daar liggen.

Een paar minuten later, terwijl ik met haar bezig ben, hoor ik een piepje. Ik hef mijn hoofd op en zeg: “Wat was dat?”

Zegt zij: “Ik denk dat het een vrachtwagen was die achteruit parkeert”. Ik spring op om de oven te checken. Zonder mijn bril op, had ik per ongeluk de “uitknop” gemist met een paar millimeter en mijn shitty oven ging dus lekker zijn gang… Het piepen vertelde me dat het was voorverwarmd…

Stom als ik ben open ik de oven en meteen komen er wolken rook uitwaaien. Dan barst de doos in vlammen. Ik sta daar in mijn blote kont en begin te schreeuwen “FUCK FUCK OH SHIT”. Dan komt ze helemaal naakt aan rennen terwijl ik de doos eruit haal, denkend dat ik er water overheen moet gieten (het was stressvol, ik weet niet wat ik dacht).

Ik leg de doos op het gasfornuis (red. WTF?!?!)  en zij begint de doos te slaan met een theedoek. Vonken en andere verbrande zooi vliegen door mijn keuken, maar de doos staat nog steeds in brand. Mijn gootsteen is zo vol stront dat ik de doos daar niet in kan mieteren.

Ze roept ‘badkuip’, dus ik pak FOCKIN’ BRANDENDE DOOS en ren naar mijn badkamer. Over het tapijt, mijn douchemat en langs het douchegordijn (allemaal zeer brandbaar). De hele bovenkant van de pizzadoos stond in vlammen of was dan wel niet verkoold en schilferde af terwijl ik rende.

Bedenk dat we deze hele tijd allebei totaal naakt zijn. Stel je dus voor dat een naakte, schreeuwende man door zijn shitty appartement rent met een brandende pizzadoos in zijn handen. Dat was ik. Dit was een afspraakje.

Ik gooi de doos in de badkuip en draai de douche aan.

Eind goed al goed voor dit Tinder verhaal

Ze was zo ontzettend cool. Ze hielp me alles op te ruimen en toen kleedden we ons aan en stonden even buiten. Ze zag dat ik echt in paniek was geweest en bleef me geruststellen dat alles goed was.

Toen gingen we terug naar binnen en hadden we seks. We zouden nog vaak blijven chillen samen en veel plezier hebben.

Ik heb nog steeds brandplekken in mijn badkuip en op de deur van mijn badkamer.”

Reageer op artikel:
Bizarre Tinder verhalen: een date die smokin’ hot is
Sluiten