Bizarre Tinder verhalen: een date die in rook opging

Tinder. We hebben er waarschijnlijk allemaal wel een ervaring mee en een verhaal over; uit eigen ervaring of via-via. Alleen, sommigen verhalen slaan echt alles en verdienen het om gedeeld te worden. Door ons, aan jullie.

Dit verhaal komt van een man die vertelt over zijn enige (!) Tinder-date ooit. Moet je nagaan, zijn enige. En dan krijg je dit. We snappen wel dat hij na deze date er he-le-maal klaar mee was. Maar goed, lees maar…

“Ik krijg een wederzijdse like. Best knap meisje. We praten een beetje, wisselen telefoonnummers uit en praten wat meer. Na een tijdje besluiten we om te gaan chillen bij haar thuis en een paar drankjes te nemen.

Laten we een drankje doen? Of twee. Of drie…

Ik ga naar haar huis en zij is al zonder mij begonnen. Ze drinkt met beide handen tegelijk: wodka in de ene hand, cola in de andere. We praten een tijdje als ze zegt dat ze naar buiten wil, zodat ze kan roken. Ze rookt als een trotste houder van zwarte longen een paar sigaretten, voor we weer naar binnen gaan. Ondertussen is de wodka een betere vriend voor haar geworden, dan ieder ander persoon.

Ze blijft drinken en wil elke twintig minuten naar buiten gaan om een ​​sigaret of drie te roken. Net als ze echt dronken begint te worden, wordt haar zoon wakker (ik wist niet eens dat ze kinderen had). Hij is autistisch en mijn date vraagt ​​me om hem te vertellen om terug naar bed te gaan, zodat zij haar sigaret kan afmaken. Ik breng hem naar zijn slaapkamer en praat wat met hem: hij heeft een nare droom gehad.

Goed, terug naar de bank. We zijn inmiddels al op een punt dat ze begint te lispelen en met dubbele tong wat brabbelt. Ze is begonnen met praten over die gast waar ze echt kwaad op was, omdat hij niet geïnteresseerd was in iets meer dan friends with benefits met haar.

De hele avond pochte ze erover dat ze een plus-size model was en hoe vreselijk mensen zijn om haar te vertellen dat ze moet afvallen. Ze is ervan overtuigd dat ze allemaal naar de hel moeten gaan en dat ze absoluut prachtig is en elke man ter wereld kan hebben die ze kiest. Ik heb me op dit moment denk ik oprecht nog nooit zo ongemakkelijk gevoeld en zou graag vertrekken, maar ze is zo lam dat ik me onverantwoordelijk zou voelen als ik het kind alleen zou laten. Een eenvoudige oplossingen bedenken, zoals het bellen van familiediensten, kwam op dit moment niet in me op.

Tinder date verandert in alleen-maar-hinder-van-date

Herhaaldelijk vraagt ze zich af waarom mensen zo onbeschoft tegen haar zijn en waarom niemand naar haar luistert. Ze is van mening dat ik meer luister dan iedereen die ze ooit heeft ontmoet, want ik ben een Waterman. Niemand anders zal meer naar een Ram luisteren. Juist. Ze heeft nu het hele pakje sigaretten gerookt en klaagt dat ze niet meer heeft. Ze gaat vervolgens met meerdere oude LP’s aan de haal in de een poging ze aan de praat te krijgen, gooit degenen die het niet meteen doen op de grond en schreeuwt het uit tegen haar tv dat ze kapot zijn net als haar hele fockin’ leven.

Uiteindelijk begint ze nuchter te worden en vraagt ​​ze me om meer sigaretten te gaan kopen. Ik leg uit dat ik geen geld heb (een eerlijke reactie op dat moment) en vertel haar dat het me spijt dat ik zo zal moeten vertrekken. Ik wilde alleen wel zeker weten dat ze nuchter genoeg was om voor haar kind te zorgen . Ze vraagt ​​me om een ​​cadeaubon mee te nemen en naar een plaatselijke supermarkt te gaan om sigaretten te kopen. Ik laat haar weten (na snel mijn telefoon te hebben gecontroleerd) dat ze pas over twee uur open zullen gaan en ik nu toch wel echt moet vertrekken om nog wat rust te krijgen voordat ik ga werken.

De volgende ochtend stuurt ze me een bericht op Facebook en vraagt ​​ze hoe ze zich gedragen heeft. Ik leg het nog vriendelijk uit, maar laat haar weten dat dingen een beetje uit de hand liepen. Ze zegt: “OMFG … ik ben zo’n domme kut… DOMME KUT,” hangt vervolgens op en blokkeert me op Facebook. Dat is het laatste dat ik ooit heb gehoord, van het enige model die ik ooit persoonlijk heb ontmoet.”

Aiii. Vorige week lieten we ook al een paar aparte dates lezen. Anders dan deze, zeker niet beter.

Reageer op artikel:
Bizarre Tinder verhalen: een date die in rook opging
Sluiten