Bizarre Tinder verhalen: een collectie aan klein entertainment

Tinder. We hebben er waarschijnlijk allemaal wel een ervaring mee en een verhaal over; uit eigen ervaring of via-via. Alleen, sommigen verhalen slaan echt alles en verdienen het om gedeeld te worden. Door ons, aan jullie.

Deze week doen we het even anders. In plaats van het drama delen van een willekeurige Tinderende man, delen we ditmaal een aantal hapklare verhaaltjes. Maar, allemaal even leuk en gênant.

Schoonvader uit de hel

“Een klein verhaaltje: een paar jaar geleden was ik met dit meisje aan het daten en haar vader HAATTE me echt. Dat was een beetje vreemd, omdat de meeste ouders van me houden (of er in ieder geval echt goed over liegen). Hij was gewoon een enorme lul. Hoe dan ook, haar ouders zijn gescheiden (de vrouw had een helder moment denk ik), we zijn een paar maanden later uit elkaar gegaan, enz.

Snel vooruit naar ongeveer een jaar later. Ik en een meisje van Tinder zijn al enkele maanden aan het daten en het begon serieus te worden. We zijn op het punt waar ze wil dat ik haar familie ontmoet. Moeder, stiefvader, kleine zus. Waarom niet? Ik heb geen problemen om ze te ontmoeten, laten we het doen, zei ik. Ze vertelde me opgewonden hoe graag haar stiefvader mij wilde ontmoeten, want we blijken toevallig allebei Kansas City Chiefs-fans te zijn.

Nou, blijkt het dezelfde klootzak te zijn als de vader van mijn ex-vriendin …”

Goed, hier wat naïviteit

“Een vriend van mij is niet de slimste man. Hij had een date met een jong meisje en reed naar een motel. Ze liepen de kamer in en ze zei: “Oh shit, ik vergat mijn tas in de auto vind je het erg als ik het ga pakken?” Hij zegt: “Ja dat is prima,” en gooit haar de sleutels toe. Vijd minuten later loopt hij naar buiten en vraagt zich af waar zij en nog belangrijk, zijn auto is.”

Bij deze laatste hopen we dat het niet aan hem lag

Ik dacht dat ik het echt goed te pakken had met een vrouw die ik ontmoette op Tinder. Tot een paar dates later, toen ze huilend in het midden van een verhit bedspelletje kapot ging en mij vertelde dat ze dacht lesbisch te zijn…”

Reageer op artikel:
Bizarre Tinder verhalen: een collectie aan klein entertainment
Sluiten