Bizarre Tinder verhalen: 2 mannen die beter af zijn alleen

Tinder. We hebben er waarschijnlijk allemaal wel een ervaring mee en een verhaal over; uit eigen ervaring of via-via. Alleen, sommigen verhalen slaan echt alles en verdienen het om gedeeld te worden. Door ons, aan jullie.

Deze week hebben we niet één, maar twee verhalen voor jullie. Niet omdat het bij de een bizar slecht ging en bij de ander wat beter (om te laten zien hoe het ook kan, dat idee), nee bij beiden is het pure ellende.

“Ik heb een date met zo’n meid en ze is vrij duidelijk over ‘geen sex tijdens de eerste date’. We gingen uit, werden dronken, zegt ze plots tegen mij ‘wil je mee naar mijn huis en je penis in mijn vagina stoppen?’… Dus ja, dat deed ik.

Net toen we begonnen zei ze: “Oh ik hou van je, ik hou van jou, hou je ook van mij?”. Ik antwoordde niet, ik dacht alleen maar ‘concentreer je… concentreer je…’

Het was een goede nacht, maar na de nacht werd ze erg veeleisend. Het duurt altijd even voordat ik eraan gewend ben om iemand vaker te zien, ik leer ze graag een beetje kennen. Terwijl zij…, ze had het al over kinderen. Binnen een dag dat ze me ontmoette! Ik moest nog helemaal niet denken aan dat gesprek.

Toen werd ze echt vervelend dat ik niet zo toegewijd was als zij, schold me uit voor alles en nog wat en zei dat ik niet op Tinder moest zitten als ik onze relatie niet serieus zou nemen. Het was een wervelwind .. Het voelde als een emotionele lading van een jaar, gebundeld in ongeveer drie dagen.”

Klaar voor waardeloze Tinder date nummer twee?

“Ik heb een tijdje gedate met iemand via Tinder. Het zag er op papier zo mooi uit: masterstudent, yogalerares, wereldwijs, enzovoort. Ik kwam erachter dat ze nogal van de drugs was en vond dat eerlijk gezegd niet eens zo’n groot probleem. Tot dat ik haar moest gaan uitleggen dat ze – als dagelijks grootgebruiker – best wel verslaafd was.

Ik moest haar eigenlijk de definitie van een verslaafd uitleggen, omdat zij niet vond dat het hebben van een goede baan en naar school gaan zou betekenen dat het drugsgebruik verminderd moest worden. Want, en ik citeer: “Het is toch niet alsof ik moet stoppen als we ooit kinderen krijgen of zo?!” We gingen uit elkaar en ze ging terug naar haar junky ex-vriedje. Dodged the bullet there!”

Meer leedvermaak? Vorige week ging het bij deze Tinder date niet veel beter.

Reageer op artikel:
Bizarre Tinder verhalen: 2 mannen die beter af zijn alleen
Sluiten