Deze baas heeft het stylen van zijn baard tot kunst verheven

In staat zijn om een goede baard te laten staan, is helaas niet voor alle mannen weggelegd. Je kunt er wel wat aan doen, maar als je genen niet meewerken zit het kweken van een volle baard er waarschijnlijk gewoon niet in. Iemand wie daar in ieder geval geen last van heeft is Isaiah Webb. Hij heeft zelfs zulke goede gezichtsbeharing dat hij er behoorlijk creatief mee kan zijn.

Van een skateboard tot een theepot en van het masker van Bane tot een octopus. Deze man, die zichzelf ook wel Mr. Incredibeard noemt, komt uit San Francisco en heeft een baard waar menig man jaloers op is. Goed van kleur, vol en vooral heel lang. Dit geeft hem vele mogelijkheden wanneer hij zijn gezichtshaar gaat stylen. Toen hij alle gangbare stijlen had geprobeerd, besloot hij om zijn creativiteit de vrije loop te laten.

De meest bizarre baarden

Inmiddels staat zijn Instagram vol met werkelijk bizarre baarden en wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet. Heb je ook de ambitie om je baardhaar tot een kunstwerk te verheven, maar wil het groeien nog niet helemaal lukken? Klik dan hier voor de do’s en don’t voor het beter laten groeien van je baard of hier om te zien wat je moet doen om een volle baard te kweken.

Je eigen baard

Vind je de creaties van Mr. Incredibeard toch net even wat te heftig? Klik dan hier voor de acht tofste baardstijlen of hier om te zien hoe je alles er moeiteloos af scheert.

Reageer op artikel:
Deze baas heeft het stylen van zijn baard tot kunst verheven
Sluiten