Bizarre Tinder verhalen: een date die iets te veel films heeft gezien

Tinder. We hebben er waarschijnlijk allemaal wel een ervaring mee en een verhaal over; uit eigen ervaring of via-via. Alleen, sommigen verhalen slaan echt alles en verdienen het om gedeeld te worden. Door ons, aan jullie.

Leuk hoor, al die superhelden films de laatste jaren. Maar, je moet er niet in doorslaan natuurlijk.

Jongen ontmoet meisje: niets aan de hand

“Dit was veruit de meest krankzinnige – en achteraf hilarische – date die ik ooit heb meegemaakt. We hebben het over jaren geleden: ik zat denk ik in het laatste jaar van de middelbare school. Tinder begon net een beetje en alle gasten in mijn klas hadden de app. De meiden denk ik ook, maar die zeiden het niet.

Ik had dus een match met een knappe meid. Plus, zij zat in het eerste jaar van haar studie dus ik voelde mij helemaal het mannetje. We appten wat en hadden afgesproken om wat te gaan drinken de volgende week.

Kom ik haar tegen dat weekend. Ik was samen met een maat van me bij mijn favo bandje kijken en zij was daar ook. Het concert was nog niet voorbij of de vriend waarmee ik was moest plots weg. Prima, maar we waren met zijn auto gekomen en we woonden best wel een eindje van de concertzaal. Toen bood mijn Tinder match aan om mij naar huis te brengen. Geen big deal, dacht ik en ik had sowieso een rit nodig. We gingen nog wat eten en het was heel leuk. Niets raars, niets verdachts.

Een onverwachte wending

Toen kwam de rit naar huis. Mijn huis was ongeveer 45 minuten rijden. Ze had het de hele rit over van alles toen ze uit het niets opeens begon te vertellen dat ze superkrachten heeft. Mevrouw zei dat ze tijdens de middelbare school naar een andere dimensie ging en de weg terug niet kon vinden. De enige manier waarop zij haar weg kon vinden, was door haal ziel te verkopen aan een koopman die ze in deze andere dimensie tegen was gekomen. Toen ze terugkeerde naar deze dimensie had ze superkrachten en kon ze de emoties van mensen beheersen.

Toen leunde ze griezelig voorover en zei: “Ik kan je nu alles laten voelen …”

Ze zei ook dat ze de vier ruiters van de Apocalyps kende (weet tot op de dag van vandaag niet wat dit betekent) en dat ze mij zou helpen tijdens het einde van de wereld.

Op dit punt was ik ervan overtuigd dat ik in een vuilniszak aan de kant van de weg terecht zou komen. Ik zag de krantenkoppen al voor me: “SNEU MANNEKE GEMOLESTEERD DOOR GEK MAAR SCHATTIG MEISJE”. Maar, ik kwam veilig thuis. Nooit meer met haar gesproken tot ze jaren later mijn serveerster was in een restaurant waar ik een date mee naar toe nam. Het was buitengewoon ongemakkelijk.”

Meer Tinder verhalen?

We hebben medelijden met deze jongen. Absoluut. Maar niet zoveel als bij deze arme vent.

Reageer op artikel:
Bizarre Tinder verhalen: een date die iets te veel films heeft gezien
Sluiten