‘Bioscoopfilm’ Friends komt naar Nederlandse bioscopen!

Ben je al door de honderden Friends-afleveringen op Netflix heen en hunker je naar meer? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de nog altijd razend populaire sitcom komt naar de Nederlandse bioscopen!

Friends 25: The One With The Anniversary

Juich niet te vroeg, want het gaat niet om de reunie-film waar fans al jaren om smeken. Half YouTube staat vol met neptrailers voor een reünie, en voor het eerst in jaren hebben de acteurs zelf ook aangegeven dat ze er open voor staan. Laat maar komen!

Maar goed, dat blijft nog even een kwestie van afwachten. Voorlopig moeten we het gewoon met de ‘oude’ afleveringen blijven doen, maar dan wel in een nieuw jasje. Het 25-jarige jubileum van Friends wordt namelijk gevierd met de productie ‘Friends 25: The One With The Anniversary.

Dat is een verzameling van de populairste afleveringen, omgezet en geremiseerd in 4K, inclusief nog nooit eerder vertoonde en geheel nieuwe beelden. Denk bijvoorbeeld aan interviews met de acteurs. Het is dus niet helemaal de bioscoopfilm waar fans op hoopten, maar wel een mooi nostalgisch tussendoortje.

In Nederlandse bioscopen Vue

De special zou eerst enkel in Amerika uitkomen, maar nu is officieel bevestigd dat de Nederlandse bioscoopketen Vue ook de film gaat draaien. Op 20 oktober kun je in verschillende zalen van Vue terecht voor ‘Friends 25: The One With The Anniversary ‘.

In Amerika krijg je afhankelijk van welke avond je gaat andere afleveringen te zien. Het is op het moment van schrijven nog niet helemaal duidelijk hoe dat in Nederland gaat werken, want de special draait enkel op 20 oktober in de zalen van Vue. De vertoning duurt 200 minuten, exclusief voorprogramma en pauze.

?Check ook: 7 Nostalgische sitcoms die we na Seinfeld op Netflix willen zien

Friends 25th: The One With The Anniversary FATHOM Event (2019) — Regal [HD]

Friends 25th: The One With The Anniversary will be playing at Regal on September 23, 28 & October 2. Your friends are still there for you, 25 years later! Celebrate the milestone anniversary of the beloved sitcom, coming to the big screen for the first time ever!

Reageer op artikel:
‘Bioscoopfilm’ Friends komt naar Nederlandse bioscopen!
Sluiten