Perfect voor op vakantie: de biografie van Lewis Hamilton (en wij geven ’em weg!)

Aankomend weekend wordt de Grand Prix van het Verenigd Koninkrijk gehouden. Ondanks dat Max Verstappen de GP van Oostenrijk wist te winnen, ligt de favorietenrol deze week toch weer bij Lewis Hamilton, die hard op weg is om een nieuwe wereldtitel in de wacht te slepen. Hamilton is niet alleen een fantastische coureur, hij is ook een persoonlijkheid. Wat dat betreft is het niet meer dan logisch dat er een biografie van hem wordt uitgebracht. En die geven we via een prijsvraag weg.

Lewis Hamilton: F1-kampioen, de biografie

De biografie van Lewis Hamilton is geschreven door Frank Worrall. De schrijver was eerder verantwoordelijk voor de biografie van Wayne Rooney en Sir Alex Ferguson. Verder schrijft hij als journalist voor The Sunday Times en FourFourTwo. Voor de Nederlandse versie heeft Hamilton zelf een speciaal voorwoord geschreven, waarbij hij onder andere in gaat op de successen die Max Verstappen momenteel boekt.

Lewis Hamilton

Het boek zelf kent 384 pagina’s en is zodoende een flinke pil om door heen te komen. Op die manier is het een perfect boek om mee te nemen op vakantie en onder een palmboom in een paar dagen uit te lezen. In de biografie lees je over de opkomst van Lewis Hamilton voordat hij in 2007 zijn debuut maakte in de wereld van de Formule 1. In zijn tweede jaar werd hij wereldkampioen en gelijk een grote naam in de sportwereld. Maar het boek gaat ook zeker in op zijn leven buiten de baan, waarbij hij er enerzijds van houdt om in de schijnwerpers te staan, maar ook een familiemens is die oog heeft voor verschillende maatschappelijke kwesties. Het boek zelf kost 21,99 euro en is hier te bestellen.

Maar je kunt ook meedoen met onze prijsvraag. We geven namelijk drie exemplaren van het boek weg. Het enige wat je daarvoor moet doen is een mail sturen naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op dit boek. Laat daarbij ook je adresgegevens achter, zodat we de prijzen kunnen opsturen. Wil je meer lezen over de Formule 1? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Perfect voor op vakantie: de biografie van Lewis Hamilton (en wij geven ’em weg!)
Sluiten