Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 24 feb 2020

Bond-zangeres Billie Eilish onthult wie de nieuwe James Bond moet worden

Met No Time To Die heeft Daniel Craig in drie verschillende decennia de rol van James Bond gespeeld. Na Spectre zei hij al liever zijn polsen door te snijden dan nog een keer de geheim agent te spelen, en nu is hij er echt klaar mee. Wie wordt de volgende? Billie Eilish lijkt het wel te weten.

Oftewel, het is tijd voor een nieuwe Bond, een nieuwe acteur. De geruchtenmolen is al jaren op rap tempo aan het draaien. Sterker nog, volgens de Britse bookmakers is het allang duidelijk wie het gaat worden. Je kunt met de gedroomde kandidaat kennismaken in dit artikel.

Billie Eilish en James Bond

Billie Eilish denkt er echter anders over. Onlangs onthulde zij de officiële theme song van No Time To Die. De 18-jarige zangeres is de jongste artiest ooit die de eer krijgt om een nummer te zingen voor een Bond-film.

Ter promotie van dat nummer en haar film was ze afgelopen week te gast bij het radiostation Capital FM. De radio DJ vroeg haar tijdens het interview wie volgens haar na Daniel Craig de rol van James Bond moet gaan spelen.

Michael B. Jordan

De Bad Guy-zangeres ging niet voor de namen die we al tig keer voorbij hebben zien komen. Sterker nog, haar favoriete potentiële opvolger van Craig is niet eens Brits:

“Eerlijk gezegd, Michael B. Jordan zou die shit killen. Ik denk dat hij het zou killen,” aldus Eilish. Michael B. Jordan kennen we natuurlijk van films als Black Panther en Creed. Ook produceerde hij recentelijk nog een superhelden-serie voor Netflix.

Voor de rol van Bond is hij waarschijnlijk volgens de studio nog te jong, en als we geruchten moeten geloven dan is de nieuwe Bond al lang gekozen. Voorlopig blijft het dus bij fantaseren, al zou Michael B. Jordan wat ons betreft een goede optie zijn. Hij is er in ieder geval stijlvol genoeg voor.

Sterrencast

Eerst gaan we Daniel Craig voor de laatste keer in actie zien als James Bond. De film gaat begin april in première met een indrukwekkende sterrencast: naast Craig spelen onder andere Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Rory Kinnear, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rami Malek en Ana de Armas een rol.

Over Ana de Armas gesproken: heb je haar verbluffende fotoshoot voor Chopard al gezien?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bond-zangeres Billie Eilish onthult wie de nieuwe James Bond moet worden
Sluiten