Pim Jansen
Pim Jansen Life 29 dec 2020

Zomaar een hoogtepunt uit het krankzinnige jaar 2020

Als we een Instagram-account van het jaar 2020 moeten noemen, dan is het niet Diederik Gommers, maar Kim Kardashian Booty (@kkwbutt). Juist, haar billen hebben een eigen pagina. Dit sociale medium is zo onzinnig, dat een onzinnig account het ook verdient om te winnen.

Geen geschiedkundige zal ontkennen dat 2020 een absurd jaar was. De pandemie, COVID-19, het coronavirus, we noemen maar wat. Oh, dat is allemaal hetzelfde. Maar er gebeurde nog meer unieke dingen in het jaar dat gedomineerd werd door het virus. Zo kregen de billen van Kim Kardashian hun eigen Instagram-account.

Kim Kardashian Booty (@kkwbutt)

We zijn niet zozeer fan van Kim Kardashian, maar vooral ook geen haters. We accepteren de socialite en hebben diep respect voor het feit ze een dergelijk imperium heeft opgebouwd zonder echt iets te doen. En stiekem is het ook gewoon prettig om duizelig te worden van haar curves. Uit een totaal niet wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mannen van haar rondingen houden.

Het privé-account van de billen van Kim Kardashian is zo rond het ontstaan van de pandemie opgericht en heeft inmiddels bijna 3k volgers. Maar gezien de content (te makkelijk om hier een woordgrap over te maken) wordt 2021 het jaar van groei van dit fan-account op Instagram. Wij kunnen deze simpelheid op zijn tijd in ieder geval waarderen, vooral omdat er bij geen enkele foto context (ook te makkelijk voor een woordgrap) wordt geduid. Een compilatie. Op een duizelig 2021!

Billen op Instagram

Opvallend genoeg behoort Kim Kardashian niet tot de 11 celebs die de hashtag #booty het vaakst gebruiken. Haar zus en halfzus behoren wel tot die bewonderenswaardige elitegroep. Een overzicht van de beroemdste billen op Instagram.

🍑 Check ook: ‘Butt tattoo’ stijlvol? Deze 10 celebs vinden van wel

Reageer op artikel:
Zomaar een hoogtepunt uit het krankzinnige jaar 2020
Sluiten