Monstrous trailer: brute horrorfilm met Bigfoot in de hoofdrol

Nu we vooral binnen zitten en het dagenlang regent gaat er weinig boven een goede horrorfilm. Onlangs zetten we nog de beste horror-films op Netflix voor je op een rijtje. Binnenkort komt er een nieuwe horrorfilm uit van Uncork’d Entertainment, genaamd Monstrous.

Het horror-genre staat bol van de monsterfilms, maar op de een of andere manier lukt het Hollywood maar niet om een goede film over Bigfoot te maken. Ja, het personage komt vaak voor in cartoons, games en series, maar een degelijke horrorfilm met Bigfoot vinden is praktisch onmogelijk. En dat terwijl het zo’n beroemde legende is.

Monstrous: horror met Bigfoot

Enkel Harry and the Henderson’s en The Man Who killed Hitler and Then the Bigfoot waren enigszins te doen. Hopelijk kunnen we Monstrous binnenkort aan dat rijtje toevoegen.

Die film volgt een jonge vrouw die op zoek gaat naar antwoorden, nadat haar vriendin opeens op mysterieuze wijze verdwijnt. Al snel ontdekt ze dat een monster in de bossen rondloopt.

De synopsis is als volgt: Sylvia (Anna Shields), een eenzame twintiger, gaat op zoek naar antwoorden nadat haar vriendin op mysterieuze wijze is verdwenen in Whitehall, New York, een stad in Adirondack die bekend staat om zijn Bigfoot-waarnemingen. Ze vertrekt met een mysterieuze, charmante jonge vrouw, Alex, die om verschillende redenen naar Whitehall wil reizen. Sylvia ontdekt al snel dat in het bos een kwaad verstopt zit, dat nog gruwelijker is dan ze ooit had kunnen bedenken.

Cast, trailer en release

De cast bestaat naast Anna Shields onder andere uit Rachel Finninger, Grant Schumacher, Hannah McKechnie, Catharine Daddario, Dylan Grunn, Peter Stray en Rick Montgomery Jr. Monstrous is geregisseerd door Bruce Wemple, die horrorfans kunnen kennen van Altered Hours en Lake Artifact.

Check hieronder de eerste trailer. Monstrous komt uit op 11 augustus, maar over een Nederlandse release is helaas nog niks bekend. Op basis van de trailer adviseren we je echter je verwachtingen alvast naar beneden toe bij te stellen…

https://youtu.be/q3vXCwiXVgY

Reageer op artikel:
Monstrous trailer: brute horrorfilm met Bigfoot in de hoofdrol
Sluiten