Bröö bier shampoo: bier voor in je haar

Twee goed betaalde advocaten gaven hun baan op voor een zeer merkwaardig project. Sarah en Brad Pearsall startten samen een lijn verzorgingsproducten met een bijzondere twist. De shampoo is afgemaakt met bier genaamd Bröö. Want volgens het stel maakt bier alles beter. 

Het idee is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Sarah verhuisde samen met haar man Brad naar Asheville. Een van Amerika’s meest gezonde steden. De mensen zijn hier constant op zoek naar nieuwe haar- en huidproducten die je gezonder maken. Bröö valt hier wellicht wat buiten de boot, want zo gezond is bier niet voor het menselijk lichaam toch? Wat blijkt nu, bier doet wonderen voor het haar.

Bröö: bier shampoo

Bierdouche

Uiteraard komt er niet enkel een scheut pils uit de Bröö shampoo-flessen. De haarproducten zijn salon-waardig. Er is inderdaad gewerkt met zelfgebrouwen bier, maar ook met componenten die goed zijn voor het haar en de hoofdhuid.

Het bier in de shampoo laat het haar meer glanzen, waardoor het een gezondere look krijgt. De vitamine B, proteïne en mineralen zorgen ervoor dat het haar sterk en gezond blijft. Al deze componenten zijn gewonnen uit natuurlijke producten, want chemische troep verkopen in Asheville is uit den boze.

Bröö: bier shampoo

Brad en Sarah hebben een flinke gok genomen om een haarverzorgingsproduct op de markt te brengen dat zo abstract is, maar het zijn echte ondernemers (en bierliefhebbers). De bieren die gebruikt zijn in de shampoo zijn Brad’s originele recept. In het begin brouwde hij het ook nog zelf.

Gezond bier

Voor ons is dit een nieuwe soort shampoo. We hebben eerder gehoord van een biertje dat je onder de douche kon drinken. Het blijkt echter dat de hoppen en het gist in het bier goed is voor de huid en haar. De olie die uit het hop wordt geëxtraheerd tijdens het brouwproces houdt de haren gezond en het gist zit vol vitamine B, wat wonderen doet voor de huid. Vitamine B is een sterk middel om puistjes en acné tegen te gaan.

Bröö: bier shampoo

Bröö is van kleinschalig project naar een heus professioneel haarproduct gegaan. Brad en Sarah waren ooit werkzaam in de advocatuur, maar zijn ondertussen specialisten op het gebied van haarverzorging (en bier). Je weet nu dus dat bier prima is voor je haar, wordt daarom niet boos als iemand de volgende keer ‘per ongeluk’ een pilsje over je heen laat vallen.

 

Reageer op artikel:
Bröö bier shampoo: bier voor in je haar
Sluiten