Beyoncé en Donald Glover zingen Elton John in nieuwe Lion King trailer

Zelfs de ruigste schurken vallen in het katzwijm bij The Lion King, de Disney-film die in 2019 na 25 jaar een live-action remake krijgt. Er is een nieuwe trailer en daarbij smelten we allemaal weg. Beyoncé en Donald Glover zingen Can You Feel The Love Tonight van Elton John, het nummer dat niet weg te denken is bij de film.

Beyoncé en Donald Glover zingen in nieuwe Lion King trailer

Op de prachtige beelden na, zal The Lion King (2019) niet heel vernieuwend zijn. Zo was de eerste trailer exact hetzelfde qua opbouw als die in 1994 en lijken de verhaallijn, soundtrack en scènes ongewijzigd. Ach, wat goed is, moet je niet veranderen. Bovendien maakt de dosis nostalgie alles goed. In de nieuwste trailer zingen Donald Glover, die in de film de stem van Simba vertolkt, en Beyoncé, die de stem van Nila inspreekt, Can You Feel The Love Tonight van Elton John. In de trailer hoor je ook James Earl Jones, die de stem van Mufasa inspreekt.

BEYONCÉ LEGION on Twitter

New #TheLionKing international TV spot featuring Beyoncé and Donald Glover singing “Can You Feel The Love Tonight” ?? https://t.co/L5FzVyKcXD

THE LION KING Simba Meets Nala Trailer (NEW 2019) Disney Live Action Movie HD

new movie trailer for The Lion King

Can You Feel The Love Tonight van Elton John

Ook in het origineel van The Lion King uit 1994 behoorde Can You Feel The Love Tonight van Elton John tot de soundtrack. Hier vertolkte Moira Kelly de stem van de volwassen Nala en Matthew Broderick de stem van de volwassen Simba. Bekijk het origineel hieronder.

The Lion King – Can You Feel The Love Tonight

Walt Disney Records: The Legacy Collection – The Lion King is available now! Get it here: http://smarturl.it/LCLKYT “Can You Feel the Love Tonight?” Sheet Music: http://bit.ly/1TV69eg “Circle of Life” Sheet Music: http://bit.ly/1QSbe0x Connect with Disney Music Emporium! Official Site: http://www.disneymusicemporium.com Facebook: https://facebook.com/disneymusicemporium Twitter: https://twitter.com/disneymusicemp

19 juli 2019

De stemmen van Beyoncé en Donald Glover zijn vanaf 19 juli 2019 te horen op het witte doek. Dat is precies 25 jaar na de première van het origineel van The Lion King.

The Lion King Official Trailer

Disney’s The Lion King opens in theaters July 19, 2019. Watch the new trailer now. Director Jon Favreau’s all-new “The Lion King” journeys to the African savanna where a future king is born. Simba idolizes his father, King Mufasa, and takes to heart his own royal destiny.

Niet de enige Disney remake

Maak ook kennis met Naomi Scott, de woest aantrekkelijke actrice die nu als Jasmine te zien is in die andere live-action remake van Disney: Aladdin. Prinses Jasmine uit de nieuwe Aladdin is veranderd ten opzichte van de prinses uit het origineel. Ze is met de tijd meegegaan en is nu een sterkere vrouw. “De nieuwe prinses moest een sterke persoonlijkheid uitstralen. Jasmine is geen volgzaam type”, aldus Naomi Scott tijdens een persconferentie.

Reageer op artikel:
Beyoncé en Donald Glover zingen Elton John in nieuwe Lion King trailer
Sluiten