Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 12 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

‘Beyoncé tekent contract bij Disney en lijkt op weg naar Marvel-debuut’

Als we met iemand geen medelijden hoeven hebben, financieel gezien, dan is het Beyoncé. Met haar gouden keeltje sleept ze miljoenen binnen en daarnaast heeft ze nog allerlei zijprojecten. Zo stortte Netflix vorig jaar 90 miljoen dollar op haar rekening om drie Originals te maken. Nu komt ook Disney om de hoek kijken met een bizar contract.

Volgens The Sun is Beyoncé op dit moment op zoek naar een pen om het contract te ondertekenen. Begrijpelijk, want het zou om een bedrag van 90 miljoen euro gaan. Voor die enorme zak geld wordt van Beyoncé verwacht dat ze mee gaat werken aan drie projecten. Hierbij gaat het vooral om haar stem. De deal zou namelijk gaan over voice-overs en het maken van soundtracks.

Beyoncé in Marvel’s Black Panther 2

Naar alle waarschijnlijkheid is het eerste project van Beyoncé een Marvel-klusje. De zangeres wordt namelijk genoemd als het gaat om de soundtrack voor Black Panther 2. Het vervolg op één van de hoogste beoordeelde Marvel-films gaat zoals het er nu uitziet op 8 maart 2022 verschijnen.

Wat de andere projecten worden, is nog onduidelijk. Het schijnt dat Beyoncé het zelf wel ziet zitten om een documentaire te voorzien van commentaar. Een soort David Attenborough, maar dan anders. Daarnaast is het ook niet ondenkbaar dat Disney de stem van Beyoncé op één van hun vele figuren gaat plakken. Dit deed Beyoncé namelijk ook al in Lion King. Hierin was ze te horen als Nala.

De successen van Disney

Die rol is naar verluidt ook één van de redenen geweest waarom Disney nu zo diep in de buidel wil tasten. De mediagigant werkt al enige jaren samen met Beyoncé en is daar zeer tevreden over. Iets wat waarschijnlijk ook te maken heeft met het grote succes van Lion King.

Lees ook: Beyoncé zet Instagram in vuur en vlam in ‘nude’ jurk

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
‘Beyoncé tekent contract bij Disney en lijkt op weg naar Marvel-debuut’
Sluiten