Je seksleven verbeteren? Maak dan deze aanpassing aan je dagelijkse dieet

Goede voeding is van ongekend belang en dat geldt niet alleen als je vaak in de sportschool te vinden bent. Wat je eet bepaalt hoe jij je voelt, maar daar blijft het niet bij. De juiste voeding kan namelijk ook wonderen doen voor je seksleven. Daarom wordt er veel onderzoek gedaan tussen wat je eet en hoe vaak je in actie komt tussen de lakens. Onlangs verscheen er opnieuw een studie met daarin een opvallende uitkomst.

Het onderzoek werd gedaan door de Harvard T.H. Chan School of Public Health. Zij hebben onderzocht of een verband is tussen hoe vaak mensen seks hebben en hoe vaak zij vis eten. Hiervoor werden 501 koppels uitvoerig ondervraagd over hun dieet en of ze nog een beetje actief zijn tussen de lakens. Vooral visliefhebbers zullen blij zijn met de uitkomst.

Paling en mosselen voor een beter seksleven

Het is namelijk gebleken dat de koppels die regelmatig een visje naar binnen werken, er een actiever seksleven op nahouden. Eet je minimaal twee keer per week een zwemmende stukje vlees, dan heb je als het goed is 22% vaker sex dan koppels die hun neus ophalen bij het ruiken van een vislucht. Waarom dit zo is durven de onderzoekers, op basis van de informatie die ze hebben, niet te zeggen.

Ingedut? Vakantie is de redding voor je seksleven

Dus mocht je niet tevreden zijn over de hoeveelheid actie in de slaapkamer, dan is het misschien een goed idee om vanavond sushi te bestellen. Pas alleen wel op, want notoire viseters hebben ook 14% meer kans om zwanger te worden. Vergeet daarom niet om beschermende maatregelen te nemen, tenzij je er klaar voor bent om een kleine te krijgen natuurlijk. In dat geval moet je vandaag zeker langs de viskraam.

Geen visliefhebber?

Wil je liever niets te maken hebben met alles dat uit de zee komt? Dan zijn er gelukkig ook nog andere dingen die je wel (of juist niet) moet eten om je seksleven te verbeteren. Benieuwd? Klik dan hier en ontdek waarom je minder suiker moet eten om de koning van de slaapkamer te worden.

Reageer op artikel:
Je seksleven verbeteren? Maak dan deze aanpassing aan je dagelijkse dieet
Sluiten