Redactie
Redactie Life 15 feb 2016

Beter dan deze Airbnb’s gaat het niet worden

We kunnen lang of kort praten, feit is dat de onderstaande Airbnb’s onze reislust tot een hoogtepunt brengen. Is het vakantiegeld al binnen?

Nanuku Levu, Qamea Island

Een vakantie naar een tropisch eiland is nooit verkeerd. Een vakantie naar een tropisch privé-eiland is nog veel beter! Nanuku Levu is een paradijs op aarde dat je tijdens je verblijf aldaar voor even je achtertuin mag noemen. Een boot, lokale gids en huishoudster zijn bij deze locatie inbegrepen.

Borgia Castle, Italië

Iedereen wil zich een koning voelen tijdens een vakantie. In het Borgia kasteel gaat dat zeker lukken. Niet als laatste dankzij het klassieke interieur, historische uitzicht, de zeven slaapkamers en uitzicht over een meer. Dit Toscaanse kasteel was ooit van de beroemde familie Borgia.

Asaviva Villa, Bali

Wat is er nou beter dan thuiskomen in een prachtig spa-achtige huis na een dag zonnebaden op de stranden van Bali? Chillen op de antieke Balinese bedden aan het zwembad onder het genot van een massage van het personeel behoort ook tot de mogelijkheden.

Romantic Amapas, Mexico

Deze plek ligt in het meest romantische stuk van Puerto Vallarta. De infinity pool biedt uitzicht op de Stille Oceaan. Ook is er een eigen hot tub en buitengrill aanwezig. Wij melden ons!

Casa Civita, Italië

Deze Italiaanse villa is voorzien van een ondergrondse wijngrot en zwembad! En wij maar denken dat het echt niet beter kan.

Airstream, Andalusië

Hotspots die kunnen verplaatsen, hoe tof is dat? Spanje is de garage van deze moderne en super coole trailer.

Geo Dome, USA

Wie zin heeft om zich volledig te onttrekken aan de drukte van de stad, is bij de Geo Dome aan het juiste adres. Je verblijf is inclusief toegang tot een outdoor bad, keuken, vuurplaats, wandelpanden en yogalessen. Zen!

[FB_AANJAGER]

Reageer op artikel:
Beter dan deze Airbnb’s gaat het niet worden
Sluiten