Manners kerstdeals: drie echte Nordmann kerstbomen voor een prikkie

De sint is het land uit en de kerst kan nu echt zijn intrede doen, het is tenslotte ‘the most wonderful time of the year.’ Maar wat is kerst zonder een echte kerstboom? Juist, helemaal niets. Wij hebben drie betaalbare Nordmann kerstbomen voor je gevonden zodat jij geen neppe kunststof kerstboom in huis hoeft te halen en gewoon kan genieten van de authentieke Nordmann geur.

Haal de echte ‘christmas spirit’ in huis

Een echte kerstboom is natuurlijk gewoon veel toffer dan zo’n statisch plastic boompje dat je ieder jaar weer van zolder tovert. Een mooie volle kerstboom in je woonkamer blijft toch mooier. De authentieke geur, de mooie groene kleur en de grote takken brengen de kerstsfeer in je woonkamer naar een hoger niveau. Het vervelende is dat Nordmann kerstbomen toch best prijzig kunnen zijn, wij hebben de oplossing. Wij hebben drie echte kerstbomen gevonden die hun naalden lang vast houden (erg belangrijk) en verder goed te betalen zijn.

Nordmann kerstboom

Aldi: Abies Nordmann kerstboom (150-160 cm)

Wat verkopen ze niet bij de Aldi? Je kan dit jaar ook gewoon je kerstboom bij de Duitse budgetsupermarkt scoren. Bij de Aldi scoor je voor maar 13.99,- een echte Abies Nordmann van 150-160 centimeter hoog. De mooie maar bescheiden boom houdt zijn naalden lang vast en is al voor je afgezaagd. Een mooie boom voor een prikkie, dat gewoon bij de Aldi

Praxis: Nordmann gezaagde kerstboom (150-175)

Uiteraard scoor je ook bij de Praxis een prachtige boom. Bij Praxis verkopen ze bomen tussen de 150 en de 175 centimeter hoog, de hoogste bomen uit dit rijtje. De bomen hebben een mooie groene kleur, hebben zachte naalden en vallen niet snel uit. Deze mooie boom scoor je voor 19.99,- maar mocht je nog een verstopte airmiles kaart hebben met 1429 airmiles krijg je 9,99,- korting. Een mooie deal!

Bol.com: Nordmann excellent kerstboom (125-150)

We sluiten af met het compactste boompje uit de serie die je gewoon online kunt bestellen. Onze vrienden van Bol.com verkopen online een breed scala aan kerstsfeerverhogende bomen. Deze compacte maar volle kerstboom uit Denemarken is tussen de 125 a 150 centimeter hoog en houdt zijn naalden lang vast, ideaal toch. Je besteld de toffe kerstboom op Bol.com voor 19.99,- duurder dan de rest, maar dan wordt hij wel gratis bij je thuis bezorgd.

Ben je ook nog op zoek naar een toffe kerstoutfit of kersttrui? Dan moet je bij de Lidl zijn, de budgetsupermarkt verkoopt ontzettend veel toffe items voor spotprijzen. De deals check je hier

Reageer op artikel:
Manners kerstdeals: drie echte Nordmann kerstbomen voor een prikkie
Sluiten