Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 24 feb 2020

5 nieuwe sneakers die tonen dat een coole stijl geen fortuin hoeft te kosten

Kleren maken de man, schoenen maken het af. Dat coole stappers niet altijd een fortuin hoeven te kosten, wordt bewezen door deze vijf nieuwe sneakers.

Laat je bij het kopen van sneakers niet leiden door de prijs. Meer euro’s betekenen niet direct meer stijl. We hebben vijf originele schoenen geselecteerd waarmee je een originele look creëert, zonder diep in de buidel te tasten. Het grote voordeel: je bent niet bang voor iedere modderspetter die op je sneakers kan belanden.

1. New Balance MR530D SE

New Balance MR530D SE, sneakers, betaalbaar, coole look
New Balance

Met een paar New Balance-sneakers ga je niet snel de mist in, maar écht uitblinken doe je op deze gele variant van de New Balance MR530D SE. De originele kleur zal je outfits doen opfleuren. Naast zijn looks heeft deze schoen ook behoorlijk veel comfort. Te koop voor 100 euro.

2. Nike Blazer Mid ’77

sneakers, betaalbaar, goedkoop, coole look, nike blazer 77
Nike

Net nieuw binnen in de collectie van Nike, maar voor een prijs waarvan je zou denken dat de sneakers alweer in de sale zijn beland. Niets is minder waar, voor de Nike Blazer Mid ’77 wordt simpelweg maar 100 euro gevraagd.

3. Vans Ols Skool ComfyCush

vans, betaalbare sneakers, goedkoop, coole look
Vans

De combinatie cool en betaalbaar is Vans op het lijf geschreven. Nieuw binnen is deze Vans Old Skool, mét de nieuwe ComfyCush-technologie: een nieuwe, zachtere, dempende zool. Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor 95 euro.

4. Asics GEL-LYTE RUNNER 2

Asics GEL-LYTE RUNNER 2
Asics

Dit klassieke model van Asics is weer helemaal cool en past bij ieder outfit, behalve je pak. Bij een pak draag je, zonder uitzondering, geen witte sneakers. Punt. Voor de rest kun je er niet zonder. Dit stijlvolle model kost je 80 euro.

Adidas Superstar 2020

adidas superstar 2020, sneakers, betaalbaar, coole look
Adidas

Adidas pakt in 2020 weer eens uit met de Superstar. Dit tijdloze model zal nooit verdwijnen, maar dit jaar zijn er weer een paar nieuwe varianten. Zo is er een veterloos model, die we persoonlijk wat minder vinden. Maar de 24 nieuwe kleurcombinaties zijn vet. Prijs: 99,95 euro.

Best verkochte sneakers van 2019

Nog meer inspiratie voor inmiddels betaalbare schoenen haal je uit deze top 10 best verkochte sneakers in 2019.

Reageer op artikel:
5 nieuwe sneakers die tonen dat een coole stijl geen fortuin hoeft te kosten
Sluiten