Redactie
Redactie Gesponsord 17 apr 2020

Apple lanceert betaalbare iPhone met supercamera

Het hing al in de lucht: Ap​ple lanceerde woensdag de gloednieuwe iPhone SE. Het toestel kost 489 euro (64 GB), heeft een krachtige processor en een groter beeldscherm dan zijn voorganger. De pre-order start op vrijdag 17 april: als eerste besteld = als eerste in huis!

Zacht prijsje

Met bijvoorbeeld een iPhone SE black 64GB zit je sowieso goed: kwaliteit zoals je van App​le bent gewend, maar voor een zacht prijsje. De behuizing van het toestel heeft veel weg van de iPh​one 8, dus hoesjes voor dat model zijn ook geschikt voor deze nieuwe iPh​one SE. Het nieuwe model is de goedkoopste iPh​one die Ap​ple nu aanbiedt. Dat was tot voor kort de iPh​one 8. Die werd voor 539 euro aangeboden en is nu, tijdelijk, uit het assortiment verdwenen.

Filmische beelden

Wil je goede foto’s maken, dan zit je met dit model goed. Het toestel krijgt een portretmodus met monocular depth sensing voor een mooi scherptediepte-effect. Hij kan filmen in 4k en App​le claimt een ‘filmische beeldstabilisatie.’ We like! Het toestel heeft een homebutton met Touch ID vingerafdrukscanner. Hij is water- en stofbestendig, gemaakt van aluminium en afgewerkt met glas aan de achterkant. Dat is tevens waar zich de 12-megapixelcamera met flitser bevindt. Aan de voorkant zit een 7-megapixelcamera.

Krachtige processor

De nieuwe iPh​one is uitgerust met een A13 Bionic Chip. Dat is dezelfde chip die de iPhone 11 van power voorziet. Verwacht dus krachtige prestaties en een optimale gebruikservaring. Deze A13 processor levert nog een voordeel op: omdat de processor zuiniger en efficiënter omgaat met de energie, houdt de accu het en stuk langer vol.

Alleen maar voordelen

De iPh​one SE wordt uitgevoerd in 3 kleuren: White, Black en PRODUCT (RED). En ook lekker: op dit nieuwe model kun je zorgeloos Netflixen of gamen, want het 4,7 inch display is net wat groter dan z’n voorganger uit 2016 en dat biedt precies dat beetje meer comfort.

 

In samenwerking met KPN

Reageer op artikel:
Apple lanceert betaalbare iPhone met supercamera
Sluiten