Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 4 okt 2019

6 tijdloze en stijlvolle horloges onder de 100 euro

Als horlogefanaat hoef je niet per se loaded te zijn. Er zijn namelijk heel veel klassieke horloges te vinden voor weinig geld. Oké, dan heb je geen Rolex, maar wat moet je ook met zo’n patserig ding. Check deze vijf stijlvolle horloges onder de 100 euro.

Betaalbare én stijlvolle horloges

Eén van onze favoriete horloge is – al van jongs af aan – Swatch. Als we onze swatch omhebben, krijgen we het vaakst te horen ‘wat een leuk horloge’. ‘Ja, een simpele Swatch’, zeggen we dan. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld een Casio. Dit is onze top 5 klassieke en stijlvolle horloges onder de 100 euro. Twee Casio’s, een Swatch, een Guess en een Seiko.

Casio F-91W-1YEF – 17 euro

Casio F-91W-1YEF, klassieke en stijlvolle, horloges, onder de 100 euro

Om te beginnen met ‘s werelds beste horloge als het gaat om prijs-kwaliteitverhouding. De ultieme retro look krijg je er gratis bij. Dit model werd geïntroduceerd in 1989 en is nog steeds in productie. De Casio F-91W-1YEF staat bekend om zijn geniale eenvoud en oerdegelijkheid. Alarm, stopwatch, automatische kalender, waterdicht en nog veel meer basisfuncties in een iconisch klokje dat je koopt voor 17 euro.

Swatch De Originals GK209 Transparent – 50 euro

Nog een all time favourite: deze volledig transparante Swatch. Kregen we in de jaren 90 cadeau van onze ouders, nog nooit waren we zo blij met en horloge. Hij bestaat nog steeds. Je koopt ‘m voor 50 euro bij Squiggly, een website met klassieke Swatch-horloges.

Casio DBC-32D-1AES – 49 euro

Casio DBC-32D-1AES, stijlvolle horloges, onder de 100 euro

We blijven nog even bij Casio. Je kent vast nog wel het horloge waarmee je vroeger een willekeurige televisie mee kon bedienen. Welnu, tegenwoordig is er een gemoderniseerde versie, de Casio DBC-32D-1AES. Dankzij de nieuwe technologie gaat de batterij tien jaar lang mee. Daarnaast heb je heel veel zinloze maar fantastische functies om mee te pronken. Bovenal heb je voor 49 euro een origineel klokje om je pols.

Swatch Elementary – 70 euro

klassieke en stijlvolle, horloges, onder de 100 euro

We zouden je meer dan twintig verschillende Swatch-horloges willen tippen, om over de special editions maar te zwijgen. Bij Swatch draait het om minimalisme met een creatieve en subtiele twist. Daarom tippen we in onze top 5 stijlvolle horloges onder de 100 euro de Swatch Elementary. Heerlijk minimalistisch design dat wordt afgemaakt met de gekleurde wijzers. Prijs: 70 euro.

Guess herenhorloge W1087 – 72 euro

guess w1087, klassieke en stijlvolle, horloges, onder de 100 euro

Door naar nog zo’n betaalbaar horlogemerk: Guess. Het Guess Herenhorloge W1087 heeft een klassiek design, past bij ieder outfit en is geschikt voor elke gelegenheid. Of je nou in pak een bruiloft gaat bezoeken of in je zomerse kloffie een terrasjes pakt; deze klassieke Guess watch maakt je outfit af. Je koopt het horloge voor 72 euro.

Seiko SNXP15K1 – 99 euro

Seiko SNXP15K1, stijlvolle horloges, onder de 100 euro

Over stijlvolle horloges onder de 100 euro gesproken; er is zelfs ruimte voor een Seiko watch in dit rijtje. De Seiko SNXP15K is gemaakt van roestvrij staal, heeft een minimalistisch design en is oerdegelijk. Kost je 99 euro.

Witte sneakers onder de 100 euro

Als je toch stijlvolle horloges onder de 100 euro aan het shoppen bent, check dan ook deze stijlvolle witte sneakers in dezelfde prijscategorie.

* In dit artikel zitten affiliate-links

Reageer op artikel:
6 tijdloze en stijlvolle horloges onder de 100 euro
Sluiten